Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της «Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας»

Του Βασίλη Κωνσταντινίδη
Την Κυριακή 07 Ιουνίου στις 11 η ώρα το πρωί στο ξενοδοχείο «Stanley» πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) της «Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας».

Έγκαιρα οι μακεδόνες εκλέκτορες ήταν στις θέσεις τους προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία στα προβλεπόμενα χρονικά περιθώρια. Πράγματι ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Αθανασιάδης κήρυξε την έναρξη του συνεδρίου. Οι σύνεδροι εξέλεξαν πρόεδρο της Γ.Σ. το μέλος του συλλόγου μας Βασίλη Κωνσταντινίδη, γραμματέα τον Όμηρο Κλήμη (Βέροια) και την εφορευτική επιτροπή.

Ο πρόεδρος της Γ.Σ. παίρνοντας τον λόγο διάβασε την ημερήσια διάταξη και εξήγησε στους εκλέκτορες όλη την διαδικασία των εργασιών. Στη συνέχεια κάλεσε τον απερχόμενο πρόεδρο για τον απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.).

Ο κ. Ι. Αθανασιάδης αναφέρθηκε διεξοδικά και με λεπτομέρειες στη δράση της συνομοσπονδίας καταχειροκροτούμενος από τους συνέδρους. Τον οικονομικό απολογισμό έκανε ο κ. Πέτρος Μαρκόπουλος και την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής (Ε.Ε.)  ο κ. Δόγας Μηνάς. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε το εκλογικό σώμα απάλλαξε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Μέσα σε ένα πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης πήραν τον λόγο οι υποψήφιοι πρόεδροι, Ερριέτα Χαμηλοθώρη – Καραγιάννη (Θεσσαλονίκη) και ο Ιωάννης Αθανασιάδης (Δράμα) και παρουσίασαν τα προγράμματα τους. Στη συνέχεια τον λόγο είχαν οι σύνεδροι. Έγινε ένας πλούσιος και γόνιμος διάλογος. Ακούστηκαν πολλές προτάσεις, σκέψεις και ιδέες για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη δράση της «Παμμακεδονικής». Έγινε κριτική από ορισμένους στο απερχόμενο Δ.Σ. και εκφράστηκε η θέληση για συνεισφορά.

Δυστυχώς το όλο καλό κλίμα αμαύρωσε ο Στόγιος Ευάγγελος (Έδεσα), κατά την προσφιλή του μέθοδο και από προηγούμενες Γ.Σ., ο οποίος μάλιστα χρημάτισε και πρόεδρος της Παμμακεδονικής. Ο σύλλογος του δεν τον εξέλεξε σαν σύνεδρο και τον εκπροσωπούσαν άλλα μέλη του συλλόγου τους.

Κλείνοντας το πρώτο μέρος ακολούθησε η διαδικασία εκλογής του προέδρου, των μελών του Δ.Σ. και των μελών της Ε.Ε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως δυο μέλη μας, η Βάτσου Αναστασία και ο Καραίσκος Ιωάννης ήταν υποψήφιοι και εκλέχθηκαν στο νέο Δ.Σ.

Στο τέλος της διαδικασίας η εφορευτική επιτροπή ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που έχουν ως εξής:

Πρόεδρος του Δ.Σ.:
Αθανασιάδης Γιάννης, Δράμα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Μέλη από:

Κεντρική Μακεδονία
1. Βάτσου Αναστασία, Κιλκίς

2. Καραϊσκος Ιωάννης, Κιλκίς

3. Κυριάκος Βασίλης, Χαλκιδική

4. Στεφανίδου Αλεξάνδρα, Βέροια

5. Ταμπακίδης Ζαφείρης, Θεσσαλονίκη

Ανατολική Μακεδονία
1. Μαρκόπουλος Πέτρος, Δράμα

2. Χατζηδημητρίου Εύη, Δράμα

3. Αμανατίδης Χρόνης, Δράμα

4. Χατζηαθανασιάδου Αφροδίτη, Σέρρες

Δυτική Μακεδονία
1. Παπαζήσης Ζήσης, Γρεβενά

2. Ασλανίδης Παύλος, Φλώρινα

3. Κυριακίδου Ελένη, Πτολεμαΐδα

4. Τσιακατούρα Μαριάνθη, Καστοριά

5. Τσορμπάρη Χριστίνα, Φλώρινα

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
1. Ασλανίδης Παναγιώτης, Φλώρινα

2. Δόγας Μηνάς, Φλώρινα

3. Δράγιος Αριστείδης, Σέρρες

4. Λιούκα Ανθή, Σέρρες

5. Σαββίδης Νικόλαος, Δράμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.