Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Πρώτη φορά αριστερά! ΑΦΩΝΗ!!!

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Και ήρθε η ώρα να δούμε την ¨αριστερή πρόταση¨ της πρώτη φορά αριστερά Κυβέρνησης μας.
Και μείναμε άφωνοι.- Με την αριστερή διατύπωση, τις αριστερές τομές που επιχειρεί στο σύστημα, τις αριστερές προτάσεις φορολόγησης, δίκαιες (τςτςτς) δε λέω! Αλλά αριστερές;;;


- με την ευαισθησία απέναντι στην υγεία και την παιδεία!! Γιατί τι άλλο είναι η μείωση του ΦΠΑ σε φάρμακα και βιβλία, από το ιλιγγιώδες 6,5% στο απειροελάχιστο 6%;;;

- με την επαναστατική απαίτηση για παραμονή των λογαριασμών κοινής ωφέλειας στο 13% και το (από)κομματάκι της ΔΕΗ ή ΑΔΜΗΕ ή ΔΕΔΗΕ ή όπως αλλιώς σε δημόσιο έλεγχο!!! Και όταν λέμε δημόσιο μαντάμ, τι ακριβώς εννοούμε;; ποια είναι η αριστερή έννοια του Δημοσίου;; Έτσι για να μην κάνουμε λάθος και μας την πει η Ζωή για το θράσος μας.

- με την αριστερή γραμμή ιδιωτικοποιήσεων των αεροδρομίων, λιμανιών , νησιών, φιλέτων και λοιπής περιουσίας του ¨περήφανου¨ Ελληνικού λαού. Ευτυχώς που η ¨αριστερά¨ ωρίμασε και δε βλέπει τις κόκκινες γραμμές που η ίδια έβαζε το πάλαι ποτέ!!!!

- με την ανυποχώρητη θέση του Αλέξη για ΑΜΕΣΗ κατάργηση του ΑΔΙΚΟΥ φόρου στα ακίνητα, για τον οποίο έπεσε υποτίθεται (ή την έκανε μ ελαφρά πηδηματάκια….) η επάρατος δεξιά και φόρτωσε τα προβλήματα στους…… συντρόφους.

- με τη σθεναρή αποφασιστικότητα των διαπραγματευτών μας για την εφαρμογή του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, που θα έδινε μια ανάσα στους πιο αδικημένους για αξιοπρέπεια και ελπίδα.

- με τη γενναία αύξηση του ΕΚΑΣ και των χαμηλών συντάξεων, τη διατήρηση των πρόωρων και αναπηρικών, την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, τη μη αύξηση των έμμεσων φόρων, τη μη λήψη οριζόντιων μέτρων (όπως ας πούμε αυξήσεις στα τρόφιμα, τις συγκοινωνίες…..)

- με το πνεύμα συλλογικότητας και καθολικής αντίστασης στις πιέσεις των ¨θεσμών¨. Που θα τους πετούσαμε τα σχισμένα μνημόνια στα μούτρα, θα τους λέγαμε ευχαριστούμε δε θέλουμε άλλη σωτηρία από σας μπορούμε και μόνοι μας, πάρτε τις καταστροφικές ιδέες σας και φύγετε από δω.

Και για να μην αδικούμε και τους παράγοντες μας…. τους οφείλουμε ένα ¨Μπράβο παιδιά! Εξαιρετικά οργανωμένες και με τεράστιο όγκο και παλμό οι συγκεντρώσεις στο Κιλκίς και την υπόλοιπη χώρα, για τη στήριξη της Κυβέρνησης¨. Είμαι βέβαιη ότι η μισή επιτυχία της ευτυχούς κατάληξης των διαπραγματεύσεων, οφείλεται σ αυτές!! Αν δεν έβλεπαν την αποφασιστικότητα μας οι αλλοεθνείς, δε θα υποχωρούσαν μέχρι αυτού του σημείου!! Την μεγάλη του επιτυχία ο Αλέξης, σας τη χρωστάει!

Γιατί αυτός μπορεί να μην είχε πείρα από πρωθυπουργιλίκια, εσείς όμως σαν κολαούζοι των προηγούμενων πολιτικών κομμάτων που σας φιλοξενούσαν στους κόλπους τους….. οφείλατε να έχετε!!!!! Ή κι εκεί για τον ίδιο λόγο που στεγαστήκατε στον ΣΥΡΙΖΑ ήσασταν;;


* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.