Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΑΙΑΣ Κιλκίς - Βόλεϊ.: Λήξη με βουτιές

Με μία ξεχωριστή γιορτή έκλεισε μία ακόμη αθλητική χρονιά, για την ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου ΑΙΑΣ Κιλκίς - Βόλεϊ.
Μία γεμάτη αγωνιστική χρονιά για όλα τα ηλικιακά τμήματα έκλεισε με βουτιές, παιχνίδια, ζωγραφική, face painting και πολύ βόλεϊ στον ανανεωμένο και προσεγμένο χώρο του Alexandros Sports Center, που μας φιλοξένησε και διευκόλυνε τις δράσεις μας στον χώρο του.

Η μεγάλη οικογένεια της πετόσφαιρας, η οποία μετράει 4 ηλικιακά τμήματα υποδομών από 6 εώς 16 χρονών και 3 αγωνιστικά τμήματα από 10 ετών και άνω, έσβησε κεράκια για τα 11 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της αλλά και για τα 3 χρόνια λειτουργίας υπό την σκέπη του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς.

Τα πλατσουρίσματα στις πισίνες του Alexandros Sports Center σηματοδότησαν την λήξη της προπονητικής χρονιάς αλλά ταυτοχρόνα και την έναρξη των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων μας, για να βρισκόμαστε σε εγρήγορση μέχρι την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.