Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Κιλκίς: Ένα όνειρο... γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα! (Φωτογραφίες)

Με μεγάλη προσέλευση του κόσμου πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς την Τετάρτη 3 Ιουνίου στο “Κτήμα των Ευχών” στο Κιλκίς με στόχο την ενίσχυση της αποπεράτωσης του έργου του νέου Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας.
Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτης π. Επιφάνιος Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την υποστήριξη του και όλους τους ευσεβείς Κιλκισιώτες ενορίτες και μη για τη θετική τους συμβολή στην ανέγερση του Πνευματικού Κέντρου, το οποίο θα περιλαμβάνει αρκετούς χώρους ώστε να φιλοξενεί τις διάφορες πνευματικές δραστηριότητες της Ενορίας, όπως:

Μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων 300 τετραγωνικών μέτρων την οποίαν θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι ενορίτες για την πραγματοποίηση γάμων, βαπτίσεων, μνημοσύνων, εορτών και τα λοιπά. 

Εντευκτήριο για τους νέους όπου θα μπορούν να παίζουν ομαδικά και να απασχολούνται δημιουργικά μέσα στον ασφαλή χώρο της Εκκλησίας. 

Αμφιθεατρική αίθουσα 100 θέσεων για ομιλίες, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, ημερίδες και συνέδρια. 

Δανειστική βιβλιοθήκη, χώρος για τις πρόβες της ενοριακής χορωδίας, 2 δωμάτια φιλοξενίας, αίθουσες για κοινωνικό φροντιστήριο δωρεάν μαθημάτων για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, γραφείο – αρχονταρίκι, ένα μικρό Παρεκκλήσιο και εφημεριακή κατοικία.

Πολλές από αυτές τις δραστηριότητες ήδη λειτουργούν στον Ιερό Ναό, με το Κοινωνικό Φροντηστήριο να σημειώνει μεγάλη επιτυχία χάρη στην εθελοντική συμμετοχή καθηγητών της πόλεως, τους οποίους εις ένδειξη ευγνωμοσύνης τίμησε ο Ιερός Ναός για την αξιέπαινη προσφορά τους. 

Πρόκειται για τους καθηγητές κ. Θεόφιλο Γουλτίδη - Χημικό, Μανουσαρίδη Ευστάθιο - Οικονομολόγο, Καμψιάδη Τριαντάφυλλο - Φιλόλογο, Βαφειάδη Αναστάσιο - μαθηματικό, Ηλιάδη Χρήστο - Πληροφορικό, Σαλαβασίδη Πέτρο - Πληροφορικό, Αντωνιάδη Γεώργιο - Φυσικό, Κυριακίδου Παρθένα - Φιλόλογο, Αποστολίδου Γεωργία - Αγγλικό, Αγγελάκη Δήμητρα - Φιλόλογο, Τσαρτσάλη Δέποινα - Οικονομικό. 

Στην χοροεσπερίδα παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς της Μακεδονίας το χορευτικό τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε και ποντιακή και λαϊκή μουσική.

* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.