Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Αρμονικός συνδυασμός ψυχαγωγίας και μάθησης, στο Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sports Center

Σκοπός μας στο Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sports Center είναι ο αρμονικός συνδυασμός ψυχαγωγίας και μάθησης.
Δημιουργήσαμε στις εγκαταστάσεις μας χώρους, όπως γήπεδα ποδοσφαίρου, κολυμβητήριο και παιδότοπο. Επειδή για μας αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και η κολύμβηση ,στο Αθλητικό μας Κέντρο τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και να αναδείξουν πολλές πτυχές του εαυτού τους, που ίσως και τα ίδια δεν μπορούσαν να φανταστούν. Έχουν να μάθουν πάρα πολλά συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο το παιχνίδι και την εκπαίδευση, τη χαρά και τη δημιουργία, την ανακάλυψη και την κατάκτηση.

-Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου μας φιλοξενούμε καταξιωμένους προπονητές, που αποκαλύπτουν κάθε χρόνο στα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος του ποδοσφαίρου. Για τον παραπάνω λόγο η Ε.Π.Ο μας επέλεξε ως «Χρυσή Ακαδημία», μια από τις 125 καλύτερες στην Ελλάδα και συμμετέχουμε σε χορηγικό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ με δωρεάν ασφάλιση των παιδιών. Ακόμη και αν δεν εξελιχθούν όλοι οι αθλητές μας σε αξιόλογους ποδοσφαιριστές, θα γίνουν σωστοί φίλαθλοι που με την κατάλληλη παιδεία θα παρακολουθούν σωστά και με σεβασμό το συγκεκριμένο σπορ.

Στο κολυμβητήριο μας που διαθέτει μικρή και μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα ,μπορούν τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες να μυηθούν στα μυστικά της κολύμβησης καθώς η κολύμβηση παγκοσμίως αναφέρεται ως η ιδανικότερη αθλητική δραστηριότητα για παιδιά, γιατί μπορεί να συνδυάσει ολοκληρωμένη άσκηση και ψυχαγωγία. 

Το πρόγραμμα Ακαδημίες Κολύμβησης προσφέρεται για παιδιά από 1.5 έως 12 χρονών αλλά και άνω. Το παιδί ανάλογα με την ηλικία του και την κολυμβητική του ικανότητα κατατάσσεται σε τμήματα. Οι προπονήσεις είναι δυο έως τρεις φορές την εβδομάδα ανάλογα με το επίπεδο.

Η αρχική τοποθέτηση των παιδιών στα γκρουπ επιπέδων γίνεται με βάση τις κολυμβητικές τους δεξιότητες και την ηλικία. Η αλλαγή επιπέδων γίνεται ύστερα από προγραμματισμένες εξετάσεις και συγκεκριμένο ασκησιολόγιο για κάθε επίπεδο ξεχωριστά, εφαρμόζοντας δοκιμασμένες τεχνικές από έμπειρους προπονητές που κάνουν ευκολότερα τα μαθήματα για τα παιδιά.

Στον παιδότοπό μας το ψυχαγωγικό υλικό είναι επιλεγμένο έτσι, ώστε όλα τα παιδιά να διασκεδάζουν με ασφάλεια υπό την επίβλεψη υπεύθυνου και ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού. Αναλαμβάνουμε δε την πλήρη οργάνωση παιδικών party, γενεθλίων και άλλων εκδηλώσεων με την ποιότητα που αξίζει σε κάθε παιδί και σε τιμές πολύ προσιτές. Βέβαια λειτουργεί άψογη κουζίνα στο αναψυκτήριό μας και μπορούν οι επισκέπτες μας να απολαύσουν ζεστό και κρύο πιάτο, παγωτό και άλλα, στην πισίνα μας.

Τέλος δημιουργήσαμε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα αθλητικού Camp, που θα φιλοξενούνται παιδιά από 6-13 ετών, σε μια καλοκαιρινή αθλητική δραστηριότητα από τις 08.00-16.00, απασχολούμενα δημιουργικά σε ποδόσφαιρο, κολύμβηση, μπάντμιτον ,Zumba kids,ζωγραφική, θεατρική αλλά και κυκλοφοριακή αγωγή.

* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.