Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

3η Χορωδιακη συνάντηση στην Αξιούπολη

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιουνίου η 3η Χορωδιακή συνάντηση με την ευκαιρία της πανήγυρις του ιερού ναού "Άξιον Εστί " στην Αξιούπολη.Μία εκδήλωση που επιμελήθηκε ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Άξιον Εστί", κάτω από την επίβλεψη και τις άοκνες προσπάθειες του ιερέα της ενορίας π.Ιγνάτιου και που συμμετείχαν και οι χορωδίες "Αγίου Ιωάννη Προδρόμου" από την Σκύδρα και του Συλλόγου Ποντίων "Διογένης ο Σινωπεύς" από την την Γουμένισσα.

Λόγω της ξαφνικής νεροποντής, Θεού θέλοντος και καιρού.. μή επιτρέποντος η συνάντηση των χορωδιών συνεχίσθηκε μετά το μέσον της, στην αίθουσα του εκδηλώσεων του "Άξιον Εστί" όπου ακολούθησε και ένα μικρό αφιέρωμα στο έντεχνο τραγούδι με τον Άρη Λιβανό και τον Γιάν. Τσίπουρα. 

Ακολούθησε μικρή δεξίωση των φιλοξενουμένων χορωδιών με τις ευχές όλων , η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός για την Αξιούπολη.Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση η Αντιδήμαρχος Παιονίας κ. Εβ. Πολιτίδου,ο π. Δήμαρχος Αξιούπολης κ. Γ. Πολυχρονίδης, και η πρόεδρος του συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς-Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος" κ. Γεωρ. Κολεσιώτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.