Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Κιλκίς: Συνελήφθη 37χρονος για παράνομη μεταφορά 8 αλλοδαπών

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Κιλκίς, 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα και για άμεση συνέργεια σε παραβίαση περιορισμών διαμονής.
Ειδικότερα, σήμερα (20-06-2015) τα ξημερώματα, στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων, στο ύψος του Πολυκάστρου, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, διαπιστώθηκε η μεταφορά 6 υπηκόων Συρίας και 2 υπηκόων Ιράκ, ηλικίας από 19 έως 42 ετών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος παρέλαβε τους αλλοδαπούς από τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να τους μεταφέρει πλησίον του μεθοριακού σταθμού στους Ευζώνους Κιλκίς.

Επιπλέον, για 3 από τους παραπάνω αλλοδαπούς διαπιστώθηκε ότι δεν κατείχαν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ για τους υπόλοιπους 5 διαπιστώθηκε ότι είχαν παραβιάσει περιοριστικό όρο, της μη μετάβασής τους στο Νομό Κιλκίς.

Κατασχέθηκε 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στη κατοχή του 37χρονου οδηγού, καθώς και το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.