Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Η παράσταση του Tanxarina Puppet Theatre με τίτλο TROGLODYTES σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς

Την υπέροχη παράσταση του Tanxarina Puppet Theatre με τίτλο TROGLODYTES (τρωγλοδύτες) μπορούν να απολαύσουν οι θεατές το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαίου 2015 και ώρα 7 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.
Τρεις τρωγλοδύτες μας προσκαλούν στο πρώτο θέατρο της προϊστορίας, τη Σπηλιά όπου θα παρακολουθήσουμε μία παράσταση γεμάτη χιούμορ και τρέλα. Μία ασυνήθιστη παράσταση, όπου εκτός από τις κούκλες και τις πρωτόγονες δεξιότητές τους, θα μάθουμε για τη ζωή των αστείων μας προγόνων. Μία ατμόσφαιρα εκπλήξεων, μία πρωτότυπη γλώσσα και ένα προϊστορικό σκηνικό θα κάνει το κοινό να χάσει την αίσθηση του χρόνου κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Το Tanxarina Puppet Theatre ιδρύθηκε το 1983 από αρκετούς πρώην μαθητές του Harry Tozer. Από τότε έχει γίνει μία από τις πιο αναγνωρισμένες και καταξιωμένες ομάδες κουκλοθεάτρου της Γαλικίας, στην Γαλικία αλλά και διεθνώς. Δημιουργούν και ανεβάζουν τα δικά τους σόου όπου συνδυάζουν πολλές τεχνικές εμψύχωσης και υποκριτικής.

Οι “Τρωγλοδύτες” είναι η 16η παράστασή τους, η οποία ανέβηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2010. Άλλες παραστάσεις όπως 'Titiricircus' ή r 'Os Narigudos' έχουν παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο…. (Ισπανία, Πορτογαλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Ελ Σαλβαδόρ, Κόστα Ρίκα, Νικαράγουα, Βενεζουέλα, Κούβα, Κολομβία, Αργεντινή, Βραζιλία, Μεξικό, Γουατεμάλα….)

Επί του παρόντος, η ομάδα αποτελείται από τους Eduardo Rodríguez Cunha 'Tatán', Miguel Borines Fernández και Andrés Giráldez Río. Και οι τρεις τους έχουν σκηνοθετήσει και έχουν κάνει οπτικοακουστικές παραγωγές και για άλλους θιάσους.

Διάρκεια: 50 λεπτά

Από 6 ετών και άνω

Δίχως λόγια

Κουκλοθέατρο, κλόουν, παντομίμα

LINK VÍDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=BcTiIdnhnXs

Μην τη χάσετε !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.