Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ο Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo WTF εφήβων-νεανίδων στη Χαλκίδα

Πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo WTF εφήβων-νεανίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου (Τάσος Καμπούρης) στη Χαλκίδα στις 2-3 Μαϊου 2015.
Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη με αναμετρήσεις μέχρι τον τελικό, σε πολλές κατηγορίες, έως και 6 φορές. Οι αγώνες υποστηρίχτηκαν από ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Dae do με νέους κανονισμούς διαιτησίας, video replay και κίτρινη κάρτα για μεγάλες παραβάσεις αθλητών-ριών και προπονητών. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό διότι συμμετείχαν πρωταθλητές-ριες σε όλες τις κατηγορίες επιπέδου Ελλάδος, Ευρώπης και παγκόσμιοι.

Οι πρώτοι, ανά κατηγορία κιλών, θα επανδρώσουν την εθνική Ελλάδος και θα συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί μέσα στο 2015.

Οι ηλικίες που είχαν το δικαίωμα να αγωνιστούν σύμφωνα με τη WTF και Γ.Γ.Αθλητισμού ήταν οι γεννηθέντες από 1998 έως 2000.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς με 7 αθλητές-ριες. Διακρίθηκαν μετά από δύσκολες αναμετρήσεις οι:

- Μουλιώτα Αθανασία, γεν. 2000, έως 63 κιλά, 3η θέση Χάλκινο μετάλλιο

- Φουλεδάκη Μαρία, γεν. 1998, +68, 5η θέση

- Καϊκη Βαλσάμω, γεν. 1998, έως 49, 5η θέση

Δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την προσπάθειά τους οι:

- Βαφειάδης Αθανάσιος, γεν. 2000, έως 73 κιλά

- Δεληγιαννίδης Χριστόφορος, γεν. 1999, έως 48 κιλά

- Κουρουτίδης Χρήστος, γεν. 1999, έως 59 κιλά

- Σκαρλάτου Γεωργία, γεν. 2000, έως 68 κιλά

Μπορούμε να πούμε ότι η συνεχής προπόνηση με πρόγραμμα όπως και οι φιλικές συναντήσεις όποιου χαρακτήρα και επιπέδου μαζί με τα ανοικτά διεθνή μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα. Όλα αυτά ανήκουν στην υποδομή για τις κρίσιμες και κορυφαίες διοργανώσεις όπως το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τα οφέλη είναι πολλά, πλάθοντας χαρακτήρες με πνεύμα ‘Ευ αγωνίζεσθαι’ και με σημαντικό σημείο την ηθική και ουσιαστική αμοιβή και μοριοδότηση για τις ανώτερες σχολές, τα ΤΕΙ και ΑΕΙ μετά από διάκριση. Οι άτυχες στιγμές μας στέρησαν και άλλα μετάλλια τόνισε ο προπονητής του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος, τονίζοντας ότι οι προσπάθειες και οι στόχοι δεν αλλοιώνονται αλλά ενισχύονται.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές-τριες που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.