Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο Kodokan Goshin Jutsu "Αυτοάμυνα του Τζούντο" συμμετείχαν 7 Τζουντόκα του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Στο Ιβανώφειο της Θεσ/νίκης διεξήχθει την Κυριακή 24 Μαϊου 2015 το εκπαιδευτικό σεμινάριο Kodokan Goshin Jutsu Αυτοάμυνας του Τζούντο από τον Δάσκαλο Σπύρο Ρήγο 6ο DAN KODOKAN τον μοναδικό Έλληνα Δάσκαλο Τζούντο με αυτό το βαθμό, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Τόκιο.
Το σεμινάριο ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Επιτροπής του Τζούντο για όλους σε συνεργασία με το ΓΣ Ηρακλής.

Την μεγάλη τιμή είχε η 7μελής αποστολή των Τζουντόκα του Α.Σ. Αίας Κιλκίς να παρακολουθήσουν και να εκπαιδευτούν γνωρίζοντας πολλά από τα μυστικά της Αυτοάμυνας του Τζούντο η οποία αποτελούνταν από τους παρακάτω:

Κατσαρώνας Χρήστος

Βασδέκης Χρυσόστομος

Κουγιουμτζίδης Πέτρος

Μουλλάς Σοφοκλής

Μουλλάς Γεώργιος

Σαλαβασίδης Πέτρος

με τον προπονητή τους Καρύτσα Αθανάσιο.

Στους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης απονεμήθηκε και το δίπλωμα του 2ου Dan WJF στον προπονητή του Α.Σ. Αίας Κιλκίς Καρύτσα Αθανάσιο από τα μέλη της Ελληνικής Επιτροπής WJF Μαιστρέλλη Αυγερινό Τεχνικό σύμβουλο ΚΦΑ 3o Dan WJF και Ζαγγελίδη Γεώργιο Επιστημονικό Σύμβουλο WJF Επίκουρο καθηγητή Τζούντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.