Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Πρωτιά του Άθλου Κιλκίς στο Kilkistrail με τον Kώστα Φωτιάδη

Στις 03/05/2015 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε αγωνιστικός μαραθώνιος στον Λόφο Κιλκίς. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν Σωματεία, Γυμναστήρια αλλά και ανεξάρτητοι αθλητές από την βόρεια Ελλάδα.
Η συμμετοχή των αθλητών άλλα και του κόσμου ήταν ικανοποιητική σε όλες τις ηλικίες. Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχε ο αθλητής του Kick Boxing Φωτιάδης Κωνσταντίνος που πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στην κατηγορία ανδρών στα 5 χιλιόμετρα κατακτώντας την Πρώτη Θέση και το Χρυσό Μετάλλιο. 

Μια εμφάνιση που δείχνει ότι οι αθλητές του kick boxing όταν είναι προετοιμασμένοι καλά μπορούν να ανταπεξέλθουν και σε άλλα αθλήματα που είναι παρακλάδια της γενικής προετοιμασίας τους και γενικής φυσικής κατάστασης τους. 

Ο προπονητής του Συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο αρχηγός ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν μετά το πέρας των αγώνων ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα που έφερε ο αθλητής Φωτιάδης Κωνσταντίνος κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία του και του ευχήθηκαν πολλές νίκες και μετάλλια και στο άθλημα που εκπροσωπεί με το Σωματείο του Άθλου, το kick boxing. 

Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε για την διάκριση σου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.