Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Πρωτιές για τον Άθλο Κιλκίς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing της w.a.k.f. στην Ουγγαρία

Στις 01-02-03/05/2015 ημέρες Παρασκευή -Σαββάτο - Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο Zalaezergep της Ουγγαρίας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing της w.a.k.f. σε όλα τα τα στυλ του αθλήματος και σε όλες τις ηλικίες.
Η παρουσία της Ελληνικής Αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν δυναμική και με αρκετές διακρίσεις από τους Έλληνες Αθλητές. 

Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι αθλήτριες Δορδανά Ρένα στα κιλά -65 στην κατηγορία γυναικών στο στυλ low kick και light kick και η Σοφιανού Βαρβάρα στα κιλά -84 στην κατηγορία γυναικών στο στυλ light kick.

Από την υπόλοιπη Ελληνική Αποστολή συμμετείχαν οι Γουρλομάτης Θωμάς στα κιλά -62 κατηγορία ανδρών στο στυλ low kick, ο Μπαμπανατσας Νίκος στα κιλά -70 στην κατηγορία ανδρών στο στυλ low kick, o Μπέκας Δημήτριος στα κιλά -40 στην κατηγορία 11 ετών στο στυλ Light kick, ο Αντωνιάδης Βασίλης στα κιλά -52 στην κατηγορία 13 ετών στο στυλ light kick, ο Μποζίνης  Ιωάννης στα κιλά -29 στην κατηγορία 11 ετών στο στυλ light kick και η Τσομπάνη Άννα στα κιλά -68 στο στυλ lowkick -k-1.

Tο επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό σε όλα τα στυλ του αθλήματος και οι Έλληνες αθλητές πραγματοποίησαν τις παρακάτω διακρίσεις.

1. Δορδανά Ρένα 2η θέση άργυρο μετάλλιο low kick - 2η θέση άργυρο μετάλλιο light kick.

2. Σοφιανού Βάρβαρα 1η θέση χρυσό μετάλλιο light kick

3. Γουρλομάτης Θωμάς 2η θέση αργυρό μετάλλιο low kick

4. Μπαμπανάτσας Νίκος 2η θέση 
αργυρό μετάλλιο low kick

5. Μπέκας Δημήτρης 1η θέση χρυσό μετάλλιο light kick

6. Αντωνιάδης Βασίλης 3η θέση χάλκινο μετάλλιο light kick

7. Μποζίνης Ιωάννης 1η θέση χρυσό μετάλλιο light kick

8. Τσομπάνη Άννα 1η θέση χρυσό μετάλλιο low kick - 2η θέση Άργυρο μετάλλιο Κ-1

Όλοι οι αθλητές της Ελληνικής Αποστολής πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο προπονητής του Α.Σ.β Άθλος Κιλκίς και εκπρόσωπος της W.A.K.F. Πρόεδρος για την Ελλάδα Πουντζουκίδης Κων/νος μετά το πέρας των αγώνων δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών της Ελληνικής Αποστολής και του Σωματείου του και τόνισε ότι οι εμπειρίες και οι στιγμές που ζει ένας αθλητής σε τέτοιου είδους και επιπέδου αγώνες τους μένουν ανεξίτηλες στο μυαλό τους για πάντα. 

Τέλος ο αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος παρακολουθώντας τους αγώνες δήλωσε ότι "οι αθλητές της Ελληνικής Αποστολής βρίσκονταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και υψηλό επίπεδο αποδεικνύοντας την πολύ καλή προετοιμασία που πραγματοποίησαν από τους προπονητές και τα σωματεία τους για να παραστούν σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.  Κλείνοντας ευχαριστούμε θερμά τους συνοδούς της Ελληνικής Αποστολής για την υπομονή και υποστήριξη τους και τους Προπονητές Μποζίνη Κων/νο και Χατζόγλου Νίκο του Σωματείου Μαχητές Εύοσμου για την προπονητική βοήθεια και στήριξη των αθλητών."

Πληροφορίες και στην διεύθυνση www.athlos-fightclub-kilkis.blogspot.com
Και στο Facebook: Athlos Fightclub Pountzoukidis












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.