Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Προχειρότητα και λάθη “χάλασαν” τη διοργάνωση στο Διασυλλογικό Ανδρών – Γυναικών Δράμας

- Ρεκόρ για Π. Παπαδόπουλο, επιστροφή Τ.  Λουνή
Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 9 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του σταδίου της Δράμας η πρώτη β' φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για τα σωματεία της Θράκης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Πέλλας & Κιλκίς .
Μια διοργάνωση που χαρακτηρίστηκε δυστυχώς , από την προχειρότητα , τα σοβαρά λάθη και τις μεγάλες καθυστερήσεις στο πρόγραμμα με ευθύνη κύρια των κριτών των αγώνων, γεγονός που “χάλασε” τις εντυπώσεις από τις καλές επιδόσεις, το υψηλό επίπεδο συναγωνισμού και της ποιότητας των αθλητών και αθλητριών που αγωνίστηκαν.

Θεωρούμε πως η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ θα πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν της της δικαιολογημένες διαμαρτυρίες και τα παράπονα των σωματείων ώστε να μη διοργανώσει ξανά επίσημους αγώνες τόσο υψηλού επίπεδου σε στάδιο που δεν πληρεί τις προϋποθέσεις (έξι διαδρομές, έλλειψη προθερμαντηρίου) που δεν διαθέτει ηλεκτρονική χρονομέτρηση (αφού οι υπάρχουσες υποδομές είναι μόνιμα εκτός λειτουργίας) και που το επίπεδο των κριτών είναι το λιγότερο ανεπαρκές να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τέτοιων διοργανώσεων.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στους αγώνες με δύο αθλητές , τον παίδα Παύλο Παπαδόπουλο που σημείωσε ατομική επίδοση 22''1 (χρονομέτρηση χειρός) στον προκριματικό αγώνα των 200 μ και 22''7 στον τελικό κατακτώντας την 8η θέση σε ένα πολύ υψηλού επιπέδου αγώνα, αφήνοντας διάχυτη την εντύπωση πως σε μια δυο κούρσες ακόμα θα είναι τουλάχιστον μερικά δέκατα πιο κάτω, γεγονός που σημαίνει πολλές πιθανότητες διάκρισης στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Στο άλμα σε μήκος αγωνίστηκε ο 34χρονος παλαιός πρωταθλητής του δεκάθλου Τάσος Λουνής ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακή, κυρίως στην καρδιά του ΓΑΣ Κιλκίς, εμφάνιση αφού επανήλθε ύστερα από πάρα πολλά χρόνια απραξίας και συνέβαλε, με το 6,31 μ που πέτυχε στο μήκος και την 7η θέση που κατέκτησε, στη βαθμολογική ενίσχυση του συλλόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.