Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ προς όλους από τον Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς
Είναι στιγμές που οι λέξεις δεν αρκούν για να περιγράψεις τα αισθήματα που θέλεις να εκφράσεις. Είναι στιγμές που η κοινωνική ευαισθησία ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Είναι στιγμές που η ανταπόκριση της κοινωνίας στις ανάγκες των αδύναμων συνανθρώπων τους, ξεπερνά κάθε όριο κοινωνικής ευαισθησίας. Για αυτόν το λόγο το Δ.Σ. του Συλλόγου “Ανάσα Ευαισθησίας Ν. Κιλκίς” νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τις ολόθερμες ευχαριστίες του σε όλους τους συμπολίτες που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν, με όλες τους τις δυνάμεις, το ανήλικο παιδί με βαθιά μυασθένεια τρίτου σταδίου που έχει αγκαλιάσει ο Σύλλογος. 

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στους κουμπαράδες που τοποθέτησε η “Ανάσα Ευαισθησίας Ν. Κιλκίς” σε διάφορα σημεία της πόλης παραδόθηκαν στην οικογένεια του παιδιού, μαζί με διάφορα άλλα δώρα που του αγοράσαμε χάρη στη δική σας στήριξη, με την ελπίδα αλλά και τη σιγουριά πως όλοι μαζί θα το βοηθήσουμε να βγει νικητής από την περιπέτεια υγείας που το ταλανίζει. 

Πολλά ευχαριστώ αξίζουν επίσης και στους εκατοντάδες Κιλκισιώτες που βοήθησαν ανιδιοτελώς προσφέροντας από το υστέρημά τους, τόσο στη συγκέντρωση των πακέτων αγάπης για τις ανήμπορες οικογένειες, όσο και με την αγορά πασχαλινών λαμπάδων, στέλνοντας το μήνυμα πως η ενωμένη κοινωνία στα δύσκολα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Με τη αγορά λαμπάδας καταφέραμε να διανέμουμε πακέτα με φαγητό μαγειρεμένο πρώτη ημέρα του Πάσχα στις άπορες οικογένειες με συνεργασία το Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Εχέδωρος και τα υπόλοιπα να αγορασθεί τάμπλετ και είδη του Παοκ που λατρεύει ο μικρός μας 13χρονος και να παραδοθούν μετά το Πάσχα!! Όπως δήλωσε και η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Χριστίνα Κουρουζίδου: “Η αγνή αγάπη του κόσμου, η άδολες πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, μας οπλίζουν με δύναμη προκειμένου να συνεχίσουμε το έργο μας για να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

 Η αγάπη, η ομόνοια, η έγνοια για τον διπλανό μας, κάνει θαύματα. Και ένα τέτοιο θαύμα θα βοηθήσει και τον μικρό μας φίλο να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Με τις προσευχές μας και την έμπρακτη στήριξη, θα τα καταφέρει, συνεχίζοντας να αντιμετωπίζει τη ζωή με το ίδιο θάρρος και την ίδια αξιοπρέπεια”.

Τα περιστατικά πολλά με ευπαθείς ομάδες αφού το 90% στις οικογένειες που αγκαλιάζει ο Σύλλογος μας είναι με βαριά προβλήματα υγείας .... σας ζητούμε με το τρόπο σας να στηρίξουμε όλοι μαζί τις οικογένειες αυτές. Χρέος μας με το τρόπο μας να δείχνουμε ότι στο Γολγοθά που περνάνε αυτές οι οικογένειες είμαστε στο πλευρό τους με ένα μικρό λιθαράκι ανθρωπιάς ενισχύοντας είτε με το κουμπαρά είτε με εκδηλώσεις υπέρ οικονομικής ενίσχυσης των οικογενειών αυτών!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.