Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Επιλογή Στελεχών Εκπαίδευσης

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Επειδή ο πόλεμος εντυπώσεων έχει ξεκινήσει (Νομοθετική ρύθμιση δεν έχει κατατεθεί ακόμα στην Βουλή…. Μόνο λόγια του αέρα…..) και αρκετά στελέχη της κυβερνητικής παράταξης διαδίδουν ότι μόνο η ΔΑΚΕ είναι αρνητική και δεν θέλει την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων για την επιλογή Στελεχών της Εκπαίδευσης, τονίζουμε ότι η ΔΑΚΕ καθηγητών δεν φοβάται τον Σύλλογο Διδασκόντων και καμία πρότασή του…. και είναι τιμή να παρουσιάσουμε τα προσόντα και τις ιδέες μας μπροστά στους συναδέλφους μας… είτε για τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων είτε για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης.
Η ΔΑΚΕ έχει ανθρώπους και ικανά στελέχη που θα μπουν σε οποιαδήποτε διαδικασία επιλογής και θα ξεχωρίσουν γιατί έχουν παρουσία και καλό πρόσωπο και στους Αγώνες αλλά και μέσα στους Συλλόγους Διδασκόντων.

Δεν ξεχωρίζουν μόνο στα αντικειμενικά προσόντα, όπως διαδίδουν οι εκπρόσωποι της κυβερνητικής παράταξης των ΣΥΝΕΚ, αλλά και στα Πεζοδρόμια, μέσα στην τάξη και στην τοπική Κοινωνία.

* Για το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο
Γενικός Γραμματέας: Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης, Αν. Αιρετός ΠΥΣΔΕ Κιλκίς,
Μ.Sc., Σχολική Ψυχολογία – Διαχείριση Κρίσεων στην Εκπαίδευση,
Μ.Sc., Διοίκηση των Σχολικών Μονάδων – MUNDIS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.