Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Πανελλήνια αναγνώριση για τον προπονητή του Αίαντα Κιλκίς, Αθανάσιο Καρύτσα

Πανελλήνια αναγνώριση στα 21 χρόνια παρουσίας του στο Ελληνικό Τζούντο για τον πτυχιούχο προπονητή Γ΄ κατηγορίας Γ.Γ.Α. Καρύτσα Αθανάσιο 2ο DAN W.J.F των ακαδημιών Τζούντο του Α.Σ. Άιας Κιλκίς η είσοδος ως μέλους στον Σύνδεσμο Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Τζούντο Kyuzo Mifune.
Η ανακοίνωση του συνδέσμου:

Αγαπητά μας μέλη,
Το Δ. Σ. του Συνδέσμου μας, στην συνεδρίασή του της 22ας Απριλίου, έλαβε τις εξής αποφάσεις:
Εγγραφή νέων μελών:
Καλωσορίζουμε στην δύναμη του Συνδέσμου μας τα εξής νέα μέλη:
Αθανάσιος Καρύτσας (Κιλκίς)
Ο κ. Καρύτσας, άρχισε Τζούντο στην «Χαραυγή» της Λάρισας και στην συνέχεια γράφτηκε ως αθλητής στον «Α. Ο. Πυροβολικών» Λάρισας. Μετείχε ενεργά σε πολλές εκδηλώσεις της περιοχής και έχει εκτεταμένη σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Η σπουδαιότερη συμβολή του στο άθλημα είναι ότι δημιούργησε εστία Τζούντο στο Κιλκίς, μία πόλη στην οποία μέχρι τώρα αυτό ήταν άγνωστο. Ευαισθητοποιείται με αφοσίωση και στην κοινωνική διάσταση του αθλήματος, αφού επανειλημμένως έχει βοηθήσει στην διοργάνωση αγώνων με το ΚΕΘΕΑ.

Με εκτίμηση
Τρύφων Πέππας
Γεν. Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.