Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Είπε ο βόθρος στο κοτέτσι, καλέ πως μυρίζεις έτσι;

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Και κάπως έτσι κινήθηκε η πολιτική μας ζωή, την τελευταία μόνο 15ετία! Γιατί αν το πιάσω από παλιότερα… πάλι έτσι θα τη δω. 
- Ο Σημίτης ο Ματιασμένος ήταν καλύτερος από τον Ανδρέα,
- ο Καραμανλής ο Ευτραφής καλύτερος απ το Σημίτη το Ματιασμένο,
- ο Γιωργάκης ο Αθλητικός καλύτερος από τον Καραμανλή τον Ευτραφή, - ο Παπαδήμος ο Δοτός καλύτερος από τον Γιωργάκη τον Αθλητικό (ελέω ΕΕ και ΔΝΤ αυτός),

- ο Σαμαράς ο Υστερικός Ανασφαλής καλύτερος απ τον Παπαδήμο τον Δοτό,

- ο Τσίπρας ο Πρώτη Φορά Αριστερά καλύτερος από τον Σαμαρά τον Υστερικό Ανασφαλή. 

Βέβαια κάπως έτσι είναι τα πράγματα και στις δευτεράντζες των κομμάτων 

Από τον Άκη του Ανδρέα, στο Σπράο του Σημίτη κι απ αυτόν στον Άρη του Καραμανλή, και στην Ξενογιαννακοπούλου του Γιωργάκη για να μην αναφέρω τον Άδωνι του Σαμαρά..… ένα γ@μώ το δρόμος.

Kαι τελικά είναι ν απορεί κανείς: πως γίνεται από καλό σε καλύτερο, να φτάσαμε στο μεγάλο ξεπούλημα της χώρας μας;

Επιστημονικά μια φορά…. τόσο επιτυχημένοι ¨Ηγέτες¨, δεν τεκμαίρεται ότι μπορούν να προκαλέσουν τέτοια καταστροφή. Εκτός κι αν το προσπαθήσουν …. Πάρα πολύ. Αλλά εξαντλημένους δεν τους έχουμε δει ποτέ. Άσε που λυσσομανούσανε για να συνεχίσουν να κάθονται στην καρεκλίτσα τους, για να μας σώσουν τελειωτικά.

Άρα;; λέτε να βάλαμε τους βόθρους να διοικήσουν το κοτέτσι και γι αυτό είχαμε τόση μπόχα;

Και λέτε εμείς (το κοτέτσι) να είμαστε τόσο βρομεροί που να μπορούμε ν ανεχόμαστε τόσους βόθρους στο κεφάλι μας;; Κυριολεκτικά όμως!!!

Όπως φαίνεται μπορούμε! Και στην πλειοψηφία μας αυτό που μας ενοχλεί, δεν είναι που τα τρώνε ή που βολεύονται οι άλλοι, αλλά που κι εμείς δεν είμαστε ανάμεσα στους….. άλλους.

Αυτό φαίνεται, από τις μικρές μας κοινωνίες ίσαμε την πρωτεύουσα της χώρας.

Και ναι δεν μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι, αλλά και οι απ έξω ίσως πρέπει ν αρχίσουμε ν αναρωτιόμαστε, μήπως έχουμε επιτρέψει στ' αντανακλαστικά μας να ξεχαρβαλώσουν τόσο που ……….. δε μας ενοχλεί το λέσι;;; Και μήπως δεν προσπαθούμε αρκετά να πείσουμε τους γύρω μας να μην ..πλησιάζουν τους βόθρου, γιατί θ αρπάξουν ….. αρώματα;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.