Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Δράσεις της Επιτροπής Ειρήνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιτροπής Ειρήνης Κιλκίς
Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής και δράσης. 60 χρόνια αντιιμπεριαλιστικών αγώνων στη χώρα μας και διεθνώς μέσα από τις γραμμές του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης. Για ένα ειρηνικό μέλλον, χωρίς ιμπεριαλιστικούς πολέμους, φτώχεια κι εκμετάλλευση. Η ΕΕΔΥΕ συνεχίζει, εντείνει την αντιιμπεριαλιστική - φιλειρηνική πάλη και απευθύνει στους εργαζόμενους, στους νέους και τις νέες, στις γυναίκες και το λαό πλατύ κάλεσμα συμμετοχής στην 35η Μαραθώνια Πορεία και σ’ όλες τις άλλες πορείες και εκδηλώσεις, που διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης σε όλη τη χώρα.

Στα πλαίσια αυτών των εκδηλώσεων στο Κιλκίς τη Δευτέρα 25 Μάη και ώρα 6,30 στο αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς έγινε ευρεία σύσκεψη φορέων όπου ο Αντιπρόεδρος τη ΕΕΔΥΕ Νίκος Ζιώκας ανέλυσε τις θέσεις του Κινήματος Ειρήνης και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Στην συνέχεια έγινε επανασυγκρότηση της Επιτροπής Ειρήνης Κιλκίς και ορίστηκε πενταμελής γραμματεία που αποτελούν οι:

Πινέλης Κώστας συνταξιούχος ΟΤΑ

Περικλής Χριστοδουλίδης, εργαζόμενος ΕΛΤΑ, μέλος της γραμματείας ΠΑΜΕ Κιλκίς

Αποστόλης Καλλιστρατίδης, αυτοαπασχολούμενος, μέλος της ΚΝΕ

Τάσος Μαυρόπουλος, εργάτης,

Ντάνα Φαχουρίδου, συνταξιούχος, μέλος του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς

Τέλος λήφθηκε απόφαση για τη συμμετοχή με την ΕΔΥΕ Θεσσαλονίκης στην αντιπολεμική εκδήλωση σε Ν. Σάντα και Κιλκίς την Κυριακή 7 Ιούνη .

Συγκεκριμένα: Αγωνιστές του φιλειρηνικού κινήματος, θα ξεκινήσουν με αυτοκινητοπομπή από το Θεσσαλονίκη και από την πόλη του Κιλκίς, θα ανταμώσουν στις 9 το πρωί έξω από το στρατόπεδο της Νέας Σάντας, στην έδρα του "Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης», όπως την ονομάζουν, δηλαδή στην έδρα της 71ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας, της δύναμης ταχείας επέμβασης του ΝΑΤΟ και στην συνέχεια θα διαδηλώσουν στην πόλη του Κιλκίς.

Για δηλώσεις συμμετοχής: Κώστας Πινέλης τηλ. 23410 24929, κινητό 6974 190696

* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.