Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Πολύκαστρο: Εκδήλωση με θέμα "Πρόληψη της βίας στο σχολείο και στο σπίτι"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο στην κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου την Κυριακή 24 Μαΐου με θέμα "ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ" παρουσία της Δημοτικής Αρχής, της Δνσης Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς και αρκετών γονέων και εκπαιδευτικών που εξέφρασαν τις απορίες και τα ερωτήματα τους στους ομιλητές και συντονιστές της εκδήλωσης, η οποία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου σε συνεργασία με το παρατηρητήριο πρόληψης σχολικής βίας και εκφοβισμού της περιφερειακής δ/νσης Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε με τους χαιρετισμούς του Πρόεδρου του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου κου Κολιώνη Χρήστου και της Δντριας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου κας Κούπανη Αικατερίνης, στην συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Δήμου Παιονίας κος Γκουντενούδης Χρήστος, η αναπληρώτρια Δντρια της Δνσης Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς κα Τσιραμπίδου Μαρία και ο σχολικός σύμβουλος 3ης περιφέρειας Α΄βάθμιας εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς κος Τρικαλιώτης Ιωάννης. 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με απαγγελίες ποιημάτων, τραγουδιών μιας μικρής θεατρικής παράστασης και μιας χορογραφίας , όλα γραμμένα από τα ίδια τα παιδιά με την βοήθεια των δασκάλων τους και ολοκληρώθηκε με τις ομιλίες των: κου Κόπστη Αλέξανδρου (σχολικού σύμβουλου και συντονιστή παρατηρητηρίου πρόληψης σχολικής βίας και εκφοβισμού περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας), της κας Μυστακίδου Ελισάβετ (ασημένια ολυμπιονίκης στο άθλημα του tae kwodo) του προπονητή της κου Γαβριηλίδη Ιωάννη και της συζήτησης που ακολούθησε για επίλυση αποριών από τους παρευρισκομένους. 

Ευχαριστούμε από καρδιάς την δασκάλα του πιάνου κα Αντωνιάδου Μυροφόρα καθώς και τους μαθητές της Δ΄, Ε΄, και ΣΤ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου που συμμετείχαν ώστε να διεκπεραιωθεί αυτή η εκδήλωση και να γευτούμε όλοι μας συναισθήματα χαράς από τα παιδιά μας και βέβαια την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου με τα μικρά παιδιά.
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.