Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

"Καλέ τι ζω η κοπέλα;"

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Κλεμμένο από την ηλεκτρονική έκδοση των Νέων 8-5-2015
"Διαφορά 20,2 μονάδων ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ δίνει δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το SBC. Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 36,7%, η ΝΔ 16,5%........................ και:
Σύμφωνα με την έρευνα και στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας ή ο Αντώνης Σαμαράς, το 57% θεωρεί καταλληλότερο τον Αλέξη Τσίπρα, το 21% τον Αντώνη Σαμαρά και ποσοστό 18% απαντά κανένας από τους δύο".

Ήρθανε του κόσμου τα ύστερα! Δε γίνεται να συμβαίνουν αυτά στην Ελλάδα του 2015! Δηλαδή αυτός ο κόσμος δεν αναγνωρίζει τίποτα πια;; τόσες προσπάθειες που έκανε ο Αντωνάκης για να μας σώσει δυόμισι χρόνια τώρα … πήγανε στο βρόντο; τσάμπα το δωρεάν γουαϊ-φάι, τσάμπα οι χρησμοί του στυλ !βλέπω φως στην άκρη του τούνελ….! Τσάμπα η εξαιρετικές τοποθετήσεις υπουργών που λάμπρυναν με την παρουσία τους το στερέωμα (θυμήσου Κυριάκο, Άδωνι, Βούλτεψη, Ντινόπουλο, Βορίδη!) και δεν τον θεωρούμε πια ούτε καν τον καταλληλότερο Πρωθυπουργό; Και να του την πει κι η Μέρκελ με τις καθαρίστριες;; για όνομα!!

Και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ 20 μοναδούλες μπροστά και ο Εξαποδώ- Τσίπρας 36 μονάδες μπροστά;; Ούτε 5 ούτε 10. 36 ολόκληρες! Δηλαδή μια αυτοδυναμία δρόμος! Τέτοια ξευτίλα, ούτε ο Κωστάκης ο Ευρύχωρος, ούτε ο Κωστάκης ο Σημίτης,(τον ΓΑΠ είναι γνωστό ότι δεν τον πιάνει ντροπή….. οπότε δεν στρέχεται). Μπορεί να χάνανε το πρωθυπουργιλίκι, αλλά ο κόσμος εξακολουθούσε να τους θεωρεί ¨καταλληλότερους πρωθυπουργούς¨ με άλλη κυβέρνηση βέβαια, αλλά…

Και που να πας να κλάψεις μεγάλε, που δε σου μείνανε πια ώμοι;;

Υπάρχει βέβαια και το Ζάλογγο, αλλά αυτό προϋποθέτει κάτι, που δεν σου βρίσκεται.

Υπάρχουν ακόμη και τα σεμινάρια ανά τον κόσμο για κανένα χαρτζιλικάκι , αλλά ούτε εκεί σε πολυβλέπω. Γιατί πήγε και ανέπτυξε το θέμα –πώς να διαλύσετε μια χώρα με δυο κινήσεις- ο Γιωργάκης …….και τους κάλυψε.

Και κάθομαι και σκέφτομαι η κοπέλα!!! Τι έχει κάνει μέχρι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ κι έχει τέτοια απήχηση στον κόσμο;; Ψιλοπράγματα γενικά. Ούτε προσλήψεις, ούτε αυξήσεις, ούτε λεφτά, ούτε ανάπτυξη, ούτε επανάσταση.

Λίγο διαφορετικός ο λόγος, λίγο πιο ανθρώπινη η συμπεριφορά, λίγο μεγαλύτερη κατανόηση της δύσκολης καθημερινότητας των πολιτών, λίγο διαφορετικό το ύφος και ήθος της εξουσίας, λίγο χαλάρωμα της θηλιάς στο λαιμό.

Και γίναμε χαλάκι να μας πατήσουνε. Και τους δώσαμε χρόνο, χώρο, λόγο, υπόσταση. Η Δημοκρατία του λίγου! Τόσο ήθελε ο λαός κακομοίρη! Κι ούτε αυτό δεν μπορέσατε να του προσφέρετε. Γιατί πιστεύατε ότι μπορείτε να μας πνίγετε εσαεί. Και παρά λίγο να πάθουμε ότι κι ο γάϊδαρος του Χότζα. Που πάνω που συνήθισε να μένει νηστικός…….. ψόφησε!

Αλλά κοίτα! Υπάρχουν κι άλλες λύσεις (λέω τώρα, εκπροσωπώντας τους πολλούς) γιατί όπως λένε….. στη Δημοκρατία ΔΕΝ υπάρχουν αδιέξοδα. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα. Και ναι μεν δε σας βγήκε να μας στείλετε σούμπιτους στη Χρυσή Αυγή, ούτε καταφέρατε να μας τρομάξετε με τις καταστροφές που έπονται της βασιλείας σας, μας αναγκάσατε όμως να κοιτάξουμε λίγο πιο κει …… και πια δε φοβόμαστε. Όχι γιατί πιστέψαμε ότι θα μας σώσουν αυτοί οι τύποι! Όχι!

Αλλά γιατί καταλάβαμε ότι η καταστροφή με την οποία μας απειλούσατε ….. ήταν από χρόνια εδώ. Και δεν την έφερε ο Τσίπρας. Μας την επιβάλατε εσείς και οι εταίροι σας και ξέρεις Αντωνάκη…. Ακόμη και τον φόβο…. το βαριέσαι κάποτε!! Κι εσείς το ξεχάστε αυτό. Τεντώσατε-τεντώσατε το σχοινί και σας ήρθε στα μούτρα.

Κι εκεί που δεν καταδεχόσασταν να πείτε καλημέρα στο παλιόπαιδο, τον τρομοκράτη, τον λίγο……… τον αστεφάνωτο!!! Κοίτα πως η ζωή εκδικείται! Σήμερα θα πάτε να ενημερωθείτε και να συσκεφτείτε μαζί του!!! Για σας, όχι για την πατρίδα! Για να έχετε λόγο ύπαρξης στα κανάλια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.