Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

9ος ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10000μ. - 11ος ο Γιάννης Πολυμένης στο Ursa Trail στο Μέτσοβο

Νέες επιτυχίες ήρθαν να προστεθούν στην εφετινή χρονιά για το τμήμα στίβου του Αίαντα Κιλκίς με τους κορυφαίους του δρομείς να πετυχαίνουν διακρίσεις την Κυριακή 24 Μαΐου.
Ο καλύτερος Κιλκισιώτης δρομέας, Γιάννης Παπαδόπουλος, αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10000μ. που διεξήχθη στα Μέγαρα με την συμμετοχή των σπουδαιότερων Ελλήνων αθλητών μεγάλων αποστάσεων. Ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες με πολύ άνεμο και το γεγονός ότι ένας πρόσφατος τραυματισμός άφησε πίσω τον Παπαδόπουλο σε θέμα προπονήσεων, κατάφερε με χρόνο 32:58. να τερματίσει στην 9η θέση και να ολοκληρώσει με επιτυχία τις εμφανίσεις του για τη χρονιά σε επίπεδο Πανελληνίων αγώνων.

Στο Μέτσοβο, στον ορεινό αγώνα Ursa Trail απόστασης 40χμ. και υψομετρικής διαφοράς 2700μ. έλαβε μέρος ο Γιάννης Πολυμένης. Στον αγώνα βρέθηκαν όλα τα μεγάλα ονόματα του ορεινού τρεξίματος κάνοντας το επίπεδο πολύ υψηλό. Ο Πολυμένης ο οποίος έτρεξε για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα και μη έχοντας έτσι την εμπειρία που είναι πολύ σημαντική σε αγώνες “trail”, κατάφερε να διακριθεί άλλη μία φορά τερματίζοντας στην 11η θέση με τον εντυπωσιακό χρόνο 4:32:29.

Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα των δρομέων του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς θα είναι το Σάββατο 30 Μαΐου στον Κορινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.