Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΣΟΚ! Μαγείρεψε τα κομμάτια της 4χρονης Άννυ για να μοιάζουν με φαγητό, όταν θα τα πετάξει - Ισχυρίζεται ότι δεν τη σκότωσε αλλά τη βρήκε νεκρή

- Ο 27χρονος πατέρας συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της κόρης του
- Ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες ότι έριξε πατάτες και ρύζι στην κατσαρόλα που έβραζε τα κομμάτια του ίδιου του παιδιού
- Κάποια κομμάτια της Άννυ, πιο μικρά, τα πέταξε στη λεκάνη
- Τα περισσότερα κομμάτια που είχε μαγειρέψει πετούσε σε κάδους τριγύρω από την περιοχή όπου μένει
- Εις βάρος της μητέρας της 4χρονης Άννυ θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ψευδορκία και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο
- Η 4χρονη Άννυ είχε εξαφανιστεί στις 21 Απριλίου


Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ από τον πατέρα της.

Ο 27χρονος Βούλγαρος ομολόγησε ότι την τεμάχισε, αλλά επιμένει ότι δεν τη σκότωσε ο ίδιος. Όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του για τη μοιραία μέρα, όταν συνήλθε από την επήρρεια των ναρκωτικών, βρήκε το παιδί νεκρό στον καναπέ και επειδή φοβήθηκε την αντίδραση της μητέρας, προχώρησε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Τεμάχισε την κόρη του, και στη συνέχεια έβρασε κάποια μέλη, ενώ άλλα τα πετάξε στη λεκάνη της τουαλέτας και σε σακούλες απορριμμάτων. Φρίκη προκαλεί η λεπτομέρεια ότι μαγείρευε κανονικά τα μέλη, ρίχνοντας μέσα λαχανικά και μπαχαρικά, ώστε μετά που θα τα πετούσε στα σκουπίδια να φαινόταν ότι επρόκειτο για... κανονικό φαγητό!

Σύμφωνα, με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, η μητέρα δεν γνώριζε για τη δολοφονία που έγινε στις 18 Απριλίου, όταν εκείνη έλειπε ακόμα στη Γερμανία.

Σε βάρος της μητέρας της Άννυ θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ψευδορκία και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ο 27χρονος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της κόρης του, ύστερα από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έγιναν πρώτα γνωστές από τον φίλο του πατέρα που ζει στη Βουλγαρία.

Υπενθυμίζουμε ότι όταν η μητέρα της Άννυ επέστρεψε από τη Γερμανία, ο πατέρας τής αποκάλυψε ότι έιχε χάσει το παιδί. Οι δύο γονείς πανικοβλήθηκαν και αντί να δηλώσουν την εξαφάνιση της 4χρονης έφυγαν στη Βουλγαρία.

Εκεί, τους φιλοξένησε ο φίλος του πατέρα, του οποίου η κατάθεση αποτέλεσε '”κλειδί” στις έρευνες της Αστυνομίας.

Λίγο πριν από τη σύλληψη του πατέρα, ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε αίμα σε δείγμα από το διαμέρισμα στη Μιχαήλ Βόδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία 4χρονης αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί την 24 Απριλίου 2015. Δράστης είναι 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας βιολογικός πατέρας του θύματος. Παρουσίαση της υπόθεσης θα γίνει από τον Διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη αύριο (5/5) και ώρα 12.00.


http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.