Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Εκδηλώσεις εν όψει της επετείου των «100 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ»

Η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ εν όψει της επετείου των «100 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ» οργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:
Σάββατο 9/5 στις 11:00, εκδήλωση της Τ.Ο Πέλλας, για τα 70 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, στο Ελευθεροχώρι Γιαννιτσών, με ομιλητή τον Χαβατζά Γιώργο, μέλος του Γραφείου Περιοχής της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Κυριακή 10/5 στις 11:00, εκδήλωση της Τ.Ο Σερρών, για τα 70 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, στα Κερδύλλια Σερρών στην Πλατεία Ηρώων 17ης Οκτώβρη 1941, με ομιλητή τον Μαάιτα Οδυσσέα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Κυριακή 10/5 στις 19:00, εκδήλωση της Τ.Ο Βιομηχανίας, με θέμα: «ΜΑΗΣ 1936 – ΜΑΗΣ 2015, ΕΡΓΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Σκαδιώτη Γιώργο, μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ

Κυριακή 10/5 στις 11:30, εκδήλωση της Τ.Ο Υπαίθρου, με θέμα «Τιμούμε τον Τάσο Τούση, τον πρώτο νεκρό του Μάη του 1936» στο Ασβεστοχώρι.

Τρίτη 12/5 στις 19:00, πολιτική – πολιτιστική εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, με ομιλητή τον Κωνσταντινίδη Θεοδόση, μέλος του Π.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.