Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ημερήσια εκδρομή στα Λουτρά ΠΟΖΑΡ Αριδαίας

Ημερήσια εκδρομή πραγματοποίησε ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στα λουτρά ΠΟΖΑΡ.
Μετά τις συνεχόμενες έντονες βροχοπτώσεις, ακόμη και το Σάββατο παραμονή της εκδρομή μας, ξεκινήσαμε με ένα καλό καιρό και φτάσαμε στα Λουτρά ΠΟΖΑΡ όπου μετά την αρχική εξερεύνηση και έκπληξη για το καταπληκτικό τοπίο και τα άφθονα νερά, ήπιαμε το καφέ μας – αναψυκτικό κ.λπ. στις καφετέριες των λουτρών. Πολλοί συνάδερφοι εκδρομείς έκαμαν το μπάνιο τους στις δυο υπαίθριες πισίνες ή στις κλειστές μπανιέρες.


Μετά τα ψώνια μας σε λαϊκά παραδοσιακά είδη και προϊόντα, απολαύσαμε το μεσημεριανό μας φαγητό στο χωριό Όρμα με την όμορφη πλατεία και τα πολλά πλατάνια.

Αφού απολαύσαμε τον καφέ μας και την βόλτα στην Αριδαία, πήραμε το δρόμο της επιστροφής απόλυτα ευχαριστημένοι, σκεπτόμενοι ήδη και μέσα στο πούλμαν την επόμενη εξόρμηση μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.