Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Διήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς, διοργανώνει διήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Απριλίου το πρωί και η εκδρομή θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 26 Απριλίου το βράδυ, με την επιστροφή των εκδρομέων. Το Λύκειο Ελληνίδων υπόσχεται στους φίλους συμμετέχοντες άλλη μια πραγματικά αξέχαστη εκδρομή. Η εκδρομή είχε αναβληθεί λόγω των εθνικών εκλογών. Η εκδρομή θα έχει διανυκτέρευση στην Ελάτη και επίσκεψη την Κυριακή στα Μετέωρα.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:


Αναχώρηση 07:30 π.μ. από το Κιλκίς.

Στάση στη Λάρισα για καφέ. Έπειτα αναχώρηση για Τρίκαλα και αργότερα διανυκτέρευση στην Ελάτη. Πρωινό στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση με προορισμό τα Μετέωρα. Επίσκεψη σε μοναστήρια, έπειτα φαγητό και επιστροφή για Κιλκίς.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων (υπεύθυνη γραμματείας: Μαρία Μιχαηλίδου) από τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015, 6-8 μ.μ. στο τηλ. 2341027684 καθώς επίσης και με την κ. Αγάπη Πολυμένη στο τηλ. 6947845884 κατά τη διάρκεια όπου και θα παραμείνουν κλειστά τα γραφεία του Λ.Ε.Κ.

Λειτουργία γραφείων Λ.Ε.Κ.Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς, σας ενημερώνει ότι τα γραφεία του Λ.Ε.Κ. θα παραμείνουν κλειστά από τη Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 και θα ανοίξουν και πάλι κανονικά τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.