Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Αγώνες στο Πολύκαστρο για την σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Την Κυριακή 26 Απριλίου όλα τα τμήματα της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έλαβαν μέρος στο τουρνουά που διοργάνωσε άψογα η Α.Ε. Πολυκάστρου. Δύο τρίτες θέσεις, μία τέταρτη, μία πέμπτη και μία όγδοη ήταν ο απολογισμός των παιδιών μας, με το αποτέλεσμα να μην έχει και τόσο μεγάλη σημασία μιας και οι αγώνες ήταν πολλοί και η κούραση ελέω ήλιου έκανε γρήγορα την εμφάνισή της.
Οι Παίδες του Παύλου Μπάπκα πήγαν στο Πολύκαστρο με ελάχιστες προπονήσεις, μιας και τα μισά παιδιά έλειπαν σε εκπαιδευτική εκδρομή. Παρόλα αυτά έδειξαν το πόσο δυνατό σύνολο είναι και έχασαν για ένα γκολ την πρόκριση στον τελικό. Αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, κέρδισαν 3-0 τον Μακεδονικό, αλλά έπαιξαν στον μικρό τελικό εκεί όπου κέρδισαν με 1-0 την Α.Ε. Πολυκάστρου. Να πούμε πως οι αγώνες είχαν ένα ημίχρονο διάρκεια.

Οι Προπαίδες του Παναγιώτη Ιακωβίδη κατετάγησαν και αυτοί με την σειρά τους τρίτοι, κερδίζοντας 3-1 τον Μακεδονικό, στο καθοριστικό παιχνίδι έχασαν 2-0 από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, πήραν το τρίποντο με 3-1 επί της Επισκοπής και στον μικρό τελικό επιβλήθηκαν με 6-1 του Ερμή.

Το τμήμα Τζούνιορ του Στάθη Πορφυρίδη, παρά τις πολλές απουσίες της τελευταίας στιγμής, έδειξε και πάλι σημάδια βελτίωσης. Ισοπαλία 2-2 με τον Μακεδονικό, ήττα με 1-0 και 3-1 από Επισκοπή και Νεοχωρούδα και ήττα με 3-1 στον αγώνα κατάταξης με το Πολύκαστρο.

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν οι Προτζούνιορ του Ζαφείρη Γιαννίδη που κέρδισαν 4-0 και 4-1 ΑΕΠ 2 και Νεοχωρούδα αντίστοιχα, αλλά στις μικρές ηλικίες οι συνεχόμενοι αγώνες είναι δύσκολο πράγμα, η κούραση έκανε την εμφάνισή της και ήρθαν φυσιολογικά οι ήττες από Επισκοπή και ΑΕΠ 1, με την ομάδα να τερματίζει τέταρτη.
Για ακόμη μια φορά την παράσταση έκλεψαν τα Μπαμπίνι (4-6 ετών) του Ανδρέα Αβραμίδη που έδωσαν τρεις αγώνες κερδίζοντας μάλιστα τον τελευταίο, ξεσηκώνοντας με το ταλέντο τους και τους πανηγυρισμούς τους τους θεατές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.