Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Μεγάλα ρεκόρ για Π.Παπαδόπουλο & Σ. Καζαντζίδου στο Διασυλλογικό Ανδρών – Γυναικών στις Σέρρες

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 18 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του σταδίου των Σερρών η πρώτη φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για τα σωματεία της Θράκης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Πέλλας & Κιλκίς .
Ο ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στους αγώνες με πέντε αθλητές και δύο αθλήτριες και κατάφερε να εντυπωσιάσει με την παρουσία των αθλητών του κατακτώντας δύο χάλκινα μετάλλια.

Αν και τα μέσα του Απρίλη δεν είναι εποχή για να βρεθεί κανείς σε ιδανική κατάσταση. Είναι όμως μία καλή στιγμή για να βγάλουν οι αθλητές και οι προπονητές τους τα πρώτα συμπεράσματα. Και τα συμπεράσματα αυτά ήταν περισσότερο από θετικά , αφού μεγάλη ατομική επίδοση στα 100 μ όπου συμμετείχε σημείωσε και ο παίδας αθλητής Παύλος Παπαδόπουλος που με 11''13 στον τελικό (11''19 στον προκριματικό) συνέτριψε την ατομική του επίδοση 11''78 που σημείωσε πέρυσι. Ο Παπαδόπουλος σημείωσε την 2η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στην κατηγορία του φέτος και δείχνει πως βαδίζει στα χνάρια των μεγάλων σπρίντερ του ΓΑΣ Κιλκίς βάζοντας υψηλούς στόχους για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η κορασίδα ακοντίστρια Σωτηρία Καζαντζίδου που με 37,41 μ βελτίωσε κατά πολύ την ατομική της επίδοση με ακόντιο 600 γρ. (είχε 36,06) κατακτώντας το πρώτο της χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Γυναικών. Η αθλήτρια του ΓΑΣΚ , στοχεύει ψηλά και φέτος θέλοντας να επαναλάβει την επιτυχία του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο των Παγκορασίδων πριν δύο χρόνια.

Την 4η θέση με άλμα στα 1,87 μ κατέκτησε ο Κώστας Καρνάβας που για ακόμη ένα αγώνα βρέθηκε στο στάδιο για να βοηθήσει την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς και σίγουρα θα είχε ανέβει πιο ψηλά αν δεν είχε να αντιμετωπίσει την κούραση απο το ταξίδι (ταξίδεψε από τη Λάρισα κατ' ευθείαν στις Σέρρες) και τα “παιχνίδια” του ανέμου που δυσκόλεψε τις προσπάθειες όλων των αθλητών.

Φυσικά, κορυφαία στιγμή των αγώνων ήταν η αγωνιστική επιστροφή του 34χρονου Τάσου Λουνή σε επίσημους αγώνες μετά από δεκαετή απουσία. Ο παλιός πρωταθλητής του Δεκάθλου αγωνίστηκε στη σφαιροβολία όπου σημείωσε 11,15 μ αλλά και στη σκυταλοδρομία 4χ100 μ των Ανδρών οδηγώντας την ομάδα ΓΑΣ Κιλκίς μαζί με τους Θανάση Μιχαηλίδη, Γιάννη Χαραλαμπίδη και Παύλο Παπαδόπουλο , στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους αγώνες με 46''11.

Τέλος, στους αγώνες συμμετείχε και η δεκαεξάχρονη Ελένη Κωνσταντινίδου που πήρε το “βάπτισμα” στην κατηγορία των γυναικών σημειώνοντας 14''00 στα 100 μ και 4,40 μ στο μήκος.

Μετά το τέλος των αγώνων ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης που συνόδεψε την αποστολή στις Σέρρες δήλωσε: “ Θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές μας που πήραν σήμερα μέρος στους αγώνες για το πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν για ακόμη μια φορά. Είμαστε υπερήφανοι για τους αθλητές και τους προπονητές μας και φυσικά τα καλύτερα είναι μπροστά μας”



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.