Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Συνάντηση με τους εργαζόμενους της επιχείρησης «ΚΑΡΙΝΑ ΑΒΕΕ»


Δελτίο τύπου 
Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Συνάντηση με τους εργαζόμενους της επιχείρησης «ΚΑΡΙΝΑ ΑΒΕΕ», ώστε να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα τους, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς, την Τρίτη 21/4 στην πύλη του εργοστασίου.
Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τις γυναίκες του συλλόγου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η επιχείρηση καθώς και για τα δίκαια αιτήματά τους, μιας και βρίσκονται απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες και όμηροι του εργοδότη μπροστά στο ενδεχόμενο πτώχευσης της επιχείρησης.

Αναφέρθηκαν επίσης στο συμπέρασμα που έβγαλαν ότι ενώ τέσσερα χρόνια βάζουν πλάτη για να «βοηθήσουν» την επιχείρηση - αποδεχόμενοι μειώσεις μισθών, υπερωριακή απασχόληση κτλ. - τελικά μόνος κερδισμένος βγήκε ο εργοδότης.

Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του Συλλόγου κάλεσε τους εργαζόμενους να μην το βάλουν κάτω, να συνεχίσουν τον αγώνα τους και να ενώσουν τη φωνή τους με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του νομού οι οποίοι αντιμετωπίζουν και αυτοί αντίστοιχες δυσκολίες. Τους εξήγησε ότι χρειάζεται εναλλαγή των μορφών πάλης ώστε ο αγώνας τους να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γυναικών κάλεσε τους εργαζόμενους σε συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και των ταξικών δυνάμεων, την 1η Μάη στην Πλατεία Ειρήνης στις 10:30 πμ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.