Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Σγουρίδης στην Π.Ε. Κιλκίς και στο Δήμο Παιονίας

Ο υφυπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Παναγιώτης Σγουρίδης εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις του δήμου Παιονίας για τη Μάχη των Ευζώνων την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015.
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Υφυπουργός επισκέφθηκε το Τελωνείο Ευζώνων και το Μεθοριακό Σταθμό Ειδομένης, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη, όπου είχε την ευκαιρία σε συνεργασία με τις τοπικές πολιτικές και αστυνομικές αρχές να επιτηρήσει τις εγκαταστάσεις και να διαπιστώσει τις ελλείψεις που υπάρχουν.

Με αφορμή το μεγάλο μεταναστευτικό κύμα κυρίως από Συρία, ο Δήμαρχος Παιονίας εξέθεσε στον Θρακιώτη Υφυπουργό τη σοβαρότητα της κατάστασης στην Ειδομένη καθώς και τις μεγάλες ελλείψεις σε υποδομές και εγκαταστάσεις για τη στέγαση των μεταναστών.

Όσον αφορά τα αγροτικά θέματα, οι δύο άνδρες συζήτησαν εκτενώς τα προβλήματα τις περιοχές κυρίως λόγω των πλημμυρικών φαινομένων και ο κ. Γκουντενούδης έλαβε διαβεβαιώσεις από τον Υφυπουργό ότι θα γίνουν τα απαραίτητα βήματα προς όφελος των αγροτών της Παιονίας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην έδρα της Π.Ε. Κιλκίς με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κολότσιο να υποδέχεται τον Υφυπουργό.

Οι προΐστάμενοι των διευθύνσεων και ο Δήμαρχος Παιονίας αναφέρθηκαν σε διάφορα θέματα που αφορούν την περιοχή της Παιονίας, όπως τις καθυστερήσεις στην πληρωμή της βιολογικής γεωργίας, τη στήριξη της νεοσυσταθείσας Ομάδας Παραγωγών αμπελουργών Γουμένισσας, την προστασία της ζώνης ΠΟΠ και των τοπικών ποικιλιών (ξυνόμαυρο και νεγκόσκα), την άμεση λήψη μέτρων για τον καταρροϊκό πυρετό, τα κατακλυζόμενα τεμάχια Αγ. Πέτρου και τις καταπατημένες εκτάσεις ακτημόνων της Ποντοηράκλειας.

Σε γενικές γραμμές, ο Υφυπουργός έλαβε μια πλήρη εικόνα για την κατάσταση στο Δήμο Παιονίας και γενικότερα στην Π.Ε. Κιλκίς, δείχνοντας σαφή πρόθεση να συνδράμει στην ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.