Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Δοϊράνη: Συνελήφθη 63χρονος για μεταφορά λαθρομεταναστών

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης 63χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την ημεδαπή προς τρίτες χώρες.
Ειδικότερα, χθες (03-04-2015) το απόγευμα, στο 43ο χλμ Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου, σε έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 63χρονος, βρέθηκαν να επιβαίνουν τρεις υπήκοοι Συρίας 20, 27 και 27 ετών, οι δύο εκ των οποίοι στερούνταν των νόμιμων ταξιδιωτικών τους εγγράφων.

Επιπλέον, για τον ένα 27χρονο υπήκοο Συρίας, είχε επιβληθεί από τις Αρχές ο περιοριστικός όρος για την μη μετάβασή του στο Νομό Κιλκίς.

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 63χρονου, καθώς και το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης Κιλκίς.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.