Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΑΙΑΣ Κιλκίς: 4ος ο Γιάννης Παπαδόπουλος στα 10χμ. του «Μέγα Αλέξανδρου» - Εξαιρετική εμφάνιση της Στάμου.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε κι εφέτος στη Θεσσαλονίκη ο Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος σπάζοντας και πάλι κάθε ρεκόρ συμμετοχών σε κάθε αγώνισμα και φέρνοντας χιλιάδες κόσμου, αθλητές και μη, στους δρόμους της συμπρωτεύουσας προβάλλοντας τον αθλητισμό, τα οφέλη που προσφέρει όταν γίνεται τρόπος ζωής και τη χαρά της συμμετοχής.
Εκεί βρέθηκε και η ομάδα του Αίαντα με πολλές συμμετοχές από αθλητές, γονείς μικρών αθλητών και φίλων του συλλόγου και έφερε νέες μεγάλες επιτυχίες στην πόλη μας.

Ο σπουδαίος μαραθωνοδρόμος του Κιλκίς και αθλητής του Α.Σ. ΑΙΑΣ, Γιάννης Παπαδόπουλος, έλαβε μέρος στα 10χμ. και πέτυχε ακόμη μία σημαντική διάκριση. Με χρόνο 32:50 τερμάτισε μπροστά στον Λευκό Πύργο 4ος ανάμεσα σε 3029 αθλητές ενώ μπροστά του βρέθηκαν μόνο δύο Κενυάτες κι ένας Ρώσος αθλητής κι έτσι ήταν ο πρώτος Έλληνας που έφτασε στον τερματισμό των 10000μ.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η Μαρία Στάμου στα 10χμ. όπου με ατομικό ρεκόρ και μεγάλο ρεκόρ συλλόγου, 46:21, τερμάτισε στην 197η θέση κι ήταν ταυτόχρονα η 19η γυναίκα που τερμάτισε προσθέτοντας άλλη μία εξαιρετική παρουσία στο ενεργητικό της κι έχοντας μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Στον δρόμο των 10χμ επίσης, πολύ καλές επιδόσεις πέτυχαν οι Αντώνης Μηλιώτης με 40:08 καταλαμβάνοντας την 40η θέση και ο Παναγιώτης Αβραμίδης με 44:17 που του έδωσε την 121η θέση. Οι χρόνοι και των δύο αθλητών του Αίαντα αποτελούν νέα ατομικά ρεκόρ. Στα 10χμ αγωνίστηκαν και η Ρεβέκκα Κομήτη με χρόνο 54:59 καθώς και ο προπονητής βόλεϊ του συλλόγου, Ανδρέας Αβραμίδης με 56:20.

Στα 5χμ ξεχώρισαν οι επιδόσεις του Σταύρου Κατσαρώνα με «καθαρό χρόνο» 23:17 και του Γιώργου Χνιτίδη με 26:38. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αθλητές αγωνίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στον 3ο αγώνα βουνού, Αυτισμός-Ελπίδα 2015 στο Ωραιόκαστρο.

Κοντά στους αθλητές βρέθηκε ο προπονητής δρόμων του Αίαντα και προπονητής που έχει φέρει τις μοναδικές διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο σε δρόμους αντοχής για την πόλη μας, Φίλιππος Μισαηλίδης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου και γονείς και φίλοι που συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού με το χειροκρότημά τους προς όλους του συμμετέχοντες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.