Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Πληροφορίες – Ενημέρωση για το 3o Kilkis Trail Running 2015

Υπογράφει ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς 
Την Κυριακή 3 Μαϊου 2015 και ώρα 10:30 π.μ ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς θα πραγματοποιήσει στο λόφο Αγίου Γεωργίου και στις αναδασώσεις για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία Kilkis Trail Runnning. Σκοπός της εκδήλωσης, είναι να έρθουν σε επαφή με τη φύση και ειδικά με το άλσος του λόφου και την άγνωστη περιοχή των αναδασώσεων της πόλης, κόσμος όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, να αγωνιστούν και να χαρούν την συμμετοχή τους καθώς η μια διαδρομή των 5 χλμ ( λαϊκός αγώνας ) είναι μέτριας σχετικά δυσκολίας η οποία κινείται στο μονοπάτι περιμετρικά του λόφου Αγ. Γεωργίου.


Για πρώτη φορά συμπεριλάβαμε και αγώνα για Άτομα Με Αναπηρία. ( ΑμεΑ ) απόστασης 400 μέτρων.

Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, κινείται σε μονοπάτια εξαιρετικής ομορφιάς που το καθένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και ο αθλητής έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια καθαρά τεχνική διαδρομή, με όχι παρατεταμένες ανηφόρες - κατηφόρες αλλά ένα συνεχές πάνω κάτω που κρατάει την ένταση σε ψηλό ρυθμό καθώς και την πλούσια χλωρίδα και πανίδα της περιοχής.
Σας καλούμε όλους λοιπόν, να δώσετε το παρόν σας και να δείτε από κοντά τις φυσικές ομορφιές της πόλης μας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο αγώνας είναι ορεινός απόστασης 21 χιλιομέτρων με μονοπάτια σε ποσοστό 90% περίπου.

Απαιτείται εμπειρία κίνησης σε ορεινό πεδίο και σε ορισμένα σημεία απαιτεί την ιδιαίτερη προσοχή των αθλητών λάσπη,νερά ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.. Θα ήταν χρήσιμη η προηγούμενη εμπειρία σε ορεινούς αγώνες. Ο αγώνας κινείται σε περιβάλλον ευαίσθητο στην ανθρώπινη παρέμβαση και πρέπει οι αθλούμενοι να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή για την προστασία του. Οργανωτές και αθλητές πρέπει να λειτουργήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η επίδραση του αγώνα στο φυσικό περιβάλλον.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Ανήλικοι μπορούν να λάβουν μέρος ΜΟΝΟ με υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Οι αθλητές πρέπει με δική τους πρωτοβουλία να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις, να έχουν εξεταστεί από ιατρό ο οποίος επιτρέπει τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Μετέχουν στον αγώνα με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 
H δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://kilkisbike.wufoo.com/forms/3nd-semimarathon-trail-kilkis/ και είναι ανοιχτή από την Κυριακή 1 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 26 Απριλίου 2015.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής για τους αθλητές/τριες είναι 10 ευρώ για τον ημιμαραθώνιο και 3 ευρώ για τον λαΙκό αγώνα και το ποσό θα καταβάλλεται με την παραλαβή του αριθμού.

Η συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία ( ΑμεΑ ) είναι δωρεάν.

Στην τιμή περιλαμβάνονται: δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, τροφοδοσία και υποστήριξη, κύπελλο και μετάλλια στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας, αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο σε όλους τους αθλητές και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ
Την ημέρα του αγώνα Κυριακή 3 Μαϊου 2015, από τις 08:00 π.μ – 10:00 π.μ από την γραμματεία στον χώρο της εκκίνησης.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ
Οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και η ασφάλιση επιβαρύνει τους ίδιους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
Ανδρών 21χλμ. 18-30 , 30-50, 50+

Γυναικών 21 χλμ. 18-30, 30+

Ανδρών Λαϊκού

Γυναικών Λαϊκού

ΑμεΑ


ΕΠΑΘΛΑ
Κύπελλο, μετάλλια και αναμνηστικό δίπλωμα για τους τρεις πρώτους άντρες και τις τρεις πρώτες γυναίκες όλων των κατηγοριών.

Μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα σε όλους τους συμμετέχοντες το οποίο μπορούν να παραλάβουν απευθυνόμενοι στη γραμματεία του αγώνα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Θα υπάρχουν 4 σταθμοί τροφοδοσίας στο 6ο, 11ο και 17ο (κεντρικοί σταθμοί) και 20ο χλμ.

Νερό πόσιμο δεν υπάρχει στη διαδρομή του αγώνα, στους σταθμούς θα υπάρχουν γλυκά και αλμυρά σνάκς, ισοτονικό υγρό, τζέλ και νερό.

ΣΗΜΑΝΣΗ
Η διαδρομή θα σημανθεί με ταμπελάκια κατεύθυνσης με έντονο πορτοκαλί χρώμα, ταινία έργου (κόκκινη-άσπρη) και μπογιά έντονου ερυθρού χρώματος σε όλες τις διασταυρώσεις και θα υπάρχουν δείκτες στα δύσκολα σημεία.
Θα υπάρχουν χιλιομετρικές ενδείξεις σε διάφορα σημεία της διαδρομής.

Οι αθλητές έχουν την υποχρέωση να μην ρυπαίνουν και να αποφύγουν ενέργειες που υποβαθμίζουν με οποιοδήποτε τρόπο το περιβάλλον.

Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει από τον αγώνα αθλητή που πιθανόν επιβαρύνει το περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.