Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ανθοστολίστηκε η 21ης Ιουνίου στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Με πολύχρωμα και ευωδιαστά λουλούδια εποχής στολίστηκε μεγάλο μέρος της 21ης Ιουνίου! Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας – Διαχείρισης Πρασίνου Χριστόφορου Πιπερίδη, οι εργαζόμενοι του αρμόδιου τμήματος περιβάλλοντος και πρασίνου φύτεψαν στις ζαρντινιέρες της κεντρικής οδού του Κιλκίς πανσέδες, πακρέτες, κατιφέδες και μετέτρεψαν το γκρίζο της καθημερινότητας σε άνοιξη χρωμάτων.

Οι φυτεύσεις πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από την περιοχή των φαναριών της Γ. Καπέτα έως την περιοχή των φαναριών στην πιάτσα των ταξί.

Οι εργαζόμενοι του τμήματος περιβάλλοντος και πρασίνου αλλά και παιδιά φροντίζουν για το πότισμα των φυτών ώστε να διατηρηθούν φρέσκα και ζωντανά τα λουλούδια εποχής.

Οι καλαίσθητες παρεμβάσεις πρασίνου μέσα στην πόλη θα συνεχιστούν και στο άμεσο μέλλον. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.