Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ερώτηση ΚΚΕ για τη μη καταβολή δεδουλευμένων των εμπλεκόμενων εκπαιδευτικών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2014

Ερώτηση ΚΚΕ προς τους Υπουργούς Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και Οικονομικών με θέμα: Μη καταβολή δεδουλευμένων εκπαιδευτικών εμπλεκόμενων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2014
Απλήρωτοι, εδώ και αρκετούς μήνες, παραμένουν δεκάδες εκπαιδευτικοί από το Κιλκίς που είχαν εμπλακεί στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2014, ως επιτηρητές, πρόεδροι και μέλη επιτροπών.  Πρόκειται για τους εκπαιδευτικούς δύο εξεταστικών κέντρων, του Ε.Κ. ΓΕΛ Πολυκάστρου και του Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου Κιλκίς, που στεγαζόταν στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς.
Ο λόγος της μη πληρωμής τους είναι ότι από την αρμόδια υπηρεσία πιστώθηκαν λιγότερα χρήματα ως Αποζημίωση εμπλεκόμενων σε Πανελλαδικές Εξετάσεις, με αποτέλεσμα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς να αποφασίσει να καταβάλει τα δεδουλευμένα με σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία κατάθεσης των σχετικών δικαιολογητικών.

Παρά το γεγονός ότι έχει αποσταλεί έγγραφο (Φ14.3/8156/2-10-2014) με το οποίο ζητείται από το Υπουργείο να μεριμνήσει για την πίστωση του ανάλογου Κ.Α.Ε., οι εκπαιδευτικοί δυστυχώς παραμένουν απλήρωτοι έως και σήμερα.

Η κατάσταση αυτή επιδρά αρνητικά στο ήδη λεηλατημένο εισόδημα των εκπαιδευτικών, από τις ασκούμενες αντιλαϊκές πολιτικές όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων και συγκυβερνήσεων.

Με βάση τα παραπάνω ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί σε ποια άμεσα μέτρα θα προβεί η κυβέρνηση για:

Την αποπληρωμή των δεδουλευμένων των εμπλεκόμενων εκπαιδευτικών με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2014, από τα δύο εξεταστικά κέντρα του Κιλκίς.

Οι βουλευτές
Σάκης Βαρδαλής
Ελένη Γερασιμίδου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.