Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ισοπαλία 1-1 παραχώρησε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στην Πλαγιά

Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 παραχώρησε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας στην Πλαγιά για τα play offs ανόδου στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς. Το παιχνίδι λόγο του αέρα που επικρατούσε στο γήπεδο ήταν άτεχνο στο πρώτο ημίχρονο όπου παρόλο που ο Αλέξανδρος είχε την υπεροχή δέχθηκε γκολ προς το τέλος του ημιχρόνου μετά από λάθος της άμυνας του. 

Στο δεύτερο ημίχρονο με κόντρα τον αέρα ο Αλέξανδρος ανέβασε την απόδοση του κατακόρυφα και ευτύχησε να ισοφαρίσει πολύ νωρίς στο 47’σε 1-1, με κεφαλιά του Σιδηρόπουλου μετά από σέντρα του Ντουντούκη. 

Μετέπειτα όσο και να προσπάθησε δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη αν και έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες με τον Ντουντούκη και τον Φυντανίδη. Η διαιτησία του Σκούμπρα πολύ καλή. Τώρα στον ειδικό βαθμολογικό πίνακα ο Αλέξανδρος προηγείται μαζί με την Πλαγιά με 8 βαθμούς και ακολουθεί το Δροσάτο με 7 και ο Παντελεήμονας με 0.

Επόμενο καθοριστικό και αυτό παιχνίδι εκτός έδρας στον πάντα αξιόμαχο και επικίνδυνο Παντελεήμονα το Σάββατο 2 Μαΐου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.