Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Σε επαγγελματικούς αγώνες Kick Boxing το Kinesis Fight Club

Σε επαγγελματικούς αγώνες Kick Boxing συμμετείχε το Kinesis Fight Club στην Θεσσαλονίκη στις 15 Μαρτίου 2015. Το Kinesis εκπροσώπησε η αθλήτρια Νίκη Ποζίδου, που το τελευταίο διάστημα συμμετέχει σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα, όπως και στο εξωτερικό.
Κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια στα GFC Χριστίνα Καμενίτσα του Armagos gym γνωστή και από την τηλεόραση με τις πολλές συνεντεύξεις που έχει δώσει. Ο αγώνας παίχτηκε με oρους Low Kick με διάρκεια τριών γύρων των δυο λεπτών και κρίθηκε στα σημεία υπέρ της Καμενίτσας μετά από μια σκληρή μάχη.

Η Νίκη Ποζίδου είναι ένα ανερχόμενο αστέρι, που δεν φοβάται να αντιμετωπίσει καμία αθλήτρια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη στην κατηγορία της. Επιλέγει συνέχεια πολύ υψηλού επίπεδου αθλήτριες για αντίπαλο για να μπορέσει να ανεβάσει το δικό της επίπεδο. Μαζί της ήταν η προπονητική ομάδα του Kinesis, ο κ. Κώστας Χασίδης και ο κ. Αντώνης Γιαννακίδης που έμειναν ευχαριστημένοι από την επίδοση της αθλήτριας τους και προετοιμάζονται για των επόμενο μεγάλο αγώνα που θα γίνει στην Γερμανία.

Το Kinesis Fight Club θέλει να ευχαριστήσει τον χορηγό της, την εταιρία καλλυντικών BIONIKE και τον εκπρόσωπο της, κ. Κώστα Κατσιάνο, για την συνεχή στήριξή τους.

Επόμενος μεγάλος αγώνας για το Kinesis είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kyokushin Karate που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη στις 21 Μάρτιου. Το γυμναστήριο θα εκπροσωπήσει ο αθλητής Γιώργος Καρακασίδης και επίσης ο κ. Αντώνης Γιαννακίδης θα συμμετέχει ως Διαιτητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.