Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Συγχαρητήρια Γκουντενούδη στα οινοποιεία Τάτση και Χατζηβαρύτη


Υπογράφει ο Δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης
Ανάμεσα σε 7 συμμετέχουσες χώρες και 594 δείγματα κρασιών, οι οινοποιοί της Παιονίας κατάφεραν να διακριθούν για τη μοναδικότητα της γεύσης και την ποιοτική ανωτερότητα των κρασιών τους. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Οινοποιείο του Στέργιου Τάτση στη Γουμένισσα μιας και κατέκτησε το μοναδικό Μεγάλο Χρυσό για τον οίνο του « Old Roots Ξινόμαυρο » εσοδείας 2011 στον 15ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης που διοργανώθηκε στα πλαίσια της έκθεσης ΔΕΘ-HELEXPO ΔΕΤΡΟΠ.

Παράλληλα, συγχαίρουμε το Οινοποιείο του κ. Χατζηβαρύτη στη Φιλυριά για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και είμαστε σίγουροι πως θα ακολουθήσουν νέες διακρίσεις και τίτλοι για τους ανωτέρας ποιότητος οίνους της Παιονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.