Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος"

Υπογράφει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΓΕΛ Γουμένισσας
Οι μαθητές, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, ο Δ/ντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου Γουμένισσας, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ», για την σημαντική δωρεά στο σχολείο μας εποπτικών μέσων διδασκαλίας και συγκεκριμένα δώδεκα (12) Η/Υ, για τον εξοπλισμό του εργαστηρίου πληροφορικής.
Είναι γνωστή σε όλους μας η δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας και βέβαια δεν εξαιρούνται από αυτήν τα σχολεία μας, τα οποία, λόγω της ελλιπούς χρηματοδότησης αδυνατούν να εκπληρώσουν ακόμα και βασικές τους ανάγκες . Η δωρεά από πλευράς σας των Η/Υ όχι μόνο μας είναι χρήσιμη, αλλά μας λύνει σοβαρά προβλήματα για την καλύτερη παροχή εκπαίδευσης στους 130 περίπου μαθητές που φοιτούν στο σχολείο μας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσης έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας, η οποία συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε οι μαθητές μας να μπορούν να μορφώνονται σε ένα κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον, το οποίο θα τους δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον τους ως άξιους και ικανούς πολίτες αυτής της χώρας.

Οι ενέργειές σας αποτελούν πρότυπο και θεωρούμε ότι, στις σημερινές εποχές, θα πρέπει να αναδεικνύονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλα ιδρύματα αυτής της χώρας.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας ενημερώνοντας τους γονείς και κηδεμόνες της σχολικής μας μονάδας καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σας ευχαριστούμε και προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.