Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Το πρόγραμμα αγώνων της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς το Σαββατοκύριακο

Πλούσιο για την εποχή το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς με φιλικούς αλλά και επίσημους αγώνες. Η αρχή γίνεται αύριο Σάββατο στις 11.00 στο γήπεδο της Ευκαρπίας, όπου η ομάδα παίδων θα αντιμετωπίσει για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΚιλκίς τον Κιλκισιακό, που ξαναρχίζει μετά την χειμερινή παύση του. Την ίδια ώρα 11.00 οι ομάδες τζούνιορ(AJAX) και προτζούνιορ (JUVE) θα μεταβούν στον Ατέρμονα για να αντιμετωπίσουν την Ακαδημία CALCIO σε αγώνες που ανοίγουν ουσιαστικά την ανοιξιάτικη περίοδο αγώνων για τους μικρούς αθλητές. 

Την Κυριακή η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου τίθεται αντιμέτωπη με την ανεβασμένη ομάδα της Νίκης Ευκαρπίας στην Ευκαρπία Κιλκίς στις 16.00 σε ένα κρίσιμο ματς για την διατήρηση της στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.