Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Πρόκριση αθλητών του «Καραγιάννη'' Ευρωπού σε πανελλήνια πρωταθλήματα



Ο σύλλογος ελευθέρας πάλης ''Ο Καραγιαννης'' Ευρωπού συμμετείχε στους προκριματικούς ανδρών στις 7-2-2015 και στους προκριματικούς έφηβων-παίδων στις 14-2-2015 στην Μίκρα Θεσσαλονίκης. 
Από τους άνδρες την πρόκριση πήραν οι Αβκοπασβίλη Γιώργη στα 70 κιλά, Παυλίδης Σάκης στα 86 κιλά και Νταλατσίδης Στάθης στα 125 κιλά.

Από τους έφηβους την πρόκριση πήραν οι Καρατζιάς Αθανάσιος στα 66 κιλά και ο Κυριακίδης Παύλος στα 84 κιλά.

Στους παίδες την πρόκριση πήρε ο Τσαπάρας Παναγιώτης στα 100 κιλά.

Την σειρά θα πάρουν οι παμπαίδες α και β στις 28-3-2015, ελπίζοντας και από τους μικρούς κάποιες προκρίσεις.

Αν γίνει και αυτό ο σύλλογος φέτος θα συμμετέχει και στα τέσσερα πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα ανεβάζοντας τον αγωνιστικό πήχη ψηλά αλλά και της οικονομικές υποχρεώσεις λόγω μετακινήσεων-διατροφής-διαμονής.

Το πανελλήνιο ανδρών θα γίνει στις Σέρρες στις 14-3-2015, το πανελλήνιο παίδων στα Τρίκαλα στις 21-3-2015, των εφήβων 4-3-2015 στην Κοζάνη και των παμπαίδων μάλλον στο Ίλιον στην Αθήνα.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές και στον προπονητή κ. Παυλιδη Σάκη και σε αυτούς που δεν προκρίθηκαν υπομονή-επιμονή και το αποτέλεσμα θα έρθει.
Για όσους αναρωτήθηκαν γιατί δεν έγιναν φέτος αγώνες στον Εύρωπο, όπως κάθε χρόνο να ενημερώσουμε ότι υπήρχε η πρόθεση από την ομοσπονδία αλλά στάθηκε εμπόδιο η μη τακτοποίηση του φακέλου αδειοδότησης του κλειστού γυμναστηρίου Ευρωπού από την τεχνική υπηρεσία του δήμου Ευρωπού.
Πρόβλημα το οποίο, όπως υποσχέθηκε ο δήμαρχος Παιονίας κ. Χ. Γκουντενούδης θα λυθεί γρήγορα μιας και η νέα παράταση είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2015.
Ευχή όλων μας είναι να γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.