Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Χάρισαν υπολογιστή στο Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου, στο χώρο του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, έλαβε χώρα η παράδοση ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή με τον απαραίτητο συνοδό εξοπλισμό του, δωρεά εκ μέρους της ΠΟΣΕΑ μέσω του κ. Ζώτου, για τις ανάγκες της καταχώρησης και της καταγραφής των αιμοδοτών του Κιλκίς στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών.
Η παράδοση του εν λόγω υλικού έγινε από τον εκπρόσωπο της επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών) και διοικητικό στέλεχος του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς κ. Ζώτο Θεολόγο παρουσία του Διοικητού του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Θέμη Ανθρακίδη και του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του Σταθμού Αιμοδοσίας αλλά και της νοσηλευτικής υπηρεσίας του νοσοκομείου.

Ο κ. Ζώτος εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του σταθμού αιμοδοσίας όσο και στη διοίκηση του νοσοκομείου για την άψογη συνεργασία τους και την άμεση ανταπόκριση τους σε θέματα που αφορούν την εθελοντική αιμοδοσία.

Στη συζήτηση τους έγινε αναφορά και στα γυρίσματα των διαφημιστικών της Εθελοντικής Αιμοδοσίας 2015 που για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του νοσοκομείου μας αποτελώντας μια «έξυπνη» κίνηση που θα προβάλει το νομό και το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης μας σε τοπικό και Πανελλήνιο επίπεδο. Όπως τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος, τα γυρίσματα των διαφημιστικών είναι ο προάγγελος για την καθιερωμένη πλέον αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στις 8 του Μάη που στέφεται με απόλυτη επιτυχία με μεγάλη συμμετοχή αιμοδοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.