Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

"Πιέζουν για αλλαγή των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων"

Ανακοίνωση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (Δ.Α.Κ.Ε.) ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ
Τα στελέχη των ΣΥΝΕΚ σε όλη την Ελλάδα πιέζουν για αλλαγή των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων το καλοκαίρι για να πάρουν αυτοί τις θέσεις.!

Αυτά θα γίνουν! για να μπορούν να ενισχύσουν τους «δικούς» τους!, να μπορούν να περάσουν την γραμμή τους!!! και για να ικανοποιηθούν τα στελέχη των ΣΥΝΕΚ και των Παρεμβάσεων (παραμένει το δεκανίκι της κυβερνητικής παράταξης για να μπορέσει και αυτή να πάρει κάποιες θεσούλες) που θέλουν και πιέζουν για την επιλογή των Διευθυντών μέσα από τους Συλλόγους Διδασκόντων.

Ξέρουν ότι αν πάνε με το ισχύον πλαίσιο δεν θα μπορέσουν να «χτυπήσουν» τα αντικειμενικά προσόντα των συνυποψηφίων τους γι’ αυτό θέλουν εκλογή από τους Συλλόγους Διδασκόντων.

Στις προτάσεις που κάνουν ακόμα προς την Ηγεσία του Υπουργείου προχωρούν ακόμα παραπέρα και μιλούν για παύση των Διευθυντών Σχολείων ακόμα και στα μέσα της χρονιάς και της θητείας τους αν τα 2/3 του Συλλόγου άρει την στήριξη του στον Διευθυντή!

Το ίδιο προτείνουν και για τον Διευθυντή Εκπαίδευσης: αν τα 2/3 των Διευθυντών των Σχολείων του οικείου ΠΥΣΔΕ μαζέψει υπογραφές να μπορούν να αλλάξουν ακόμα και τον Διευθυντή Εκπαίδευσης!

Φαντάσου τι μπάχαλο θα γίνει στα σχολεία αν υπερισχύσουν αυτές οι απόψεις και όχι οι συνετές φωνές.

Είχαν αποφασίσει να ξεκινήσουν τις Πανελλαδικές στις 28 Μαΐου και άρχισαν να το διαδίδουν μέσα από το Υπουργείο (πάντα κατηγορούσαν την εκάστοτε πολιτική ηγεσία του Υπουργείου γιατί τελειώνει τόσο νωρίς το σχολικό έτος). Όταν αυτό πέρασε προς τα έξω και προς τα κάτω και είδαν ότι οι αντιδράσεις ήταν τεράστιες όπως και το πολιτικό κόστος (θα έπρεπε τα σχολεία να λειτουργήσουν για να βγάλουν βαθμολογίες μέχρι και 10 – 15 του Ιουλίου!), το μάζεψαν και άρον άρον έβγαλαν την ανακοίνωση για έναρξη των Πανελλαδικών στις 18 Μαΐου. Από την βιασύνη τους έκαναν την ανακοίνωση όταν έλειπε ο κ. Μπαλτάς στο Παρίσι και έγινε το «απόλυτο μπάχαλο».

Μην πανικοβάλλεσαι από αυτά που θα ακούς κάθε μέρα από αυτούς που μας έλαχαν να μας κυβερνήσουν!!!! Δεν ξέρουν τι κάνουν και λειτουργούν ενστικτωδώς με το αίσθημα της αυτοσυντήρησης…….. αλλά πάντα ! βασισμένη στην κείμενη Νομοθεσία….! και πάντα….. Αξιοκρατικά…….!

Για το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο
Γενικός Γραμματέας: Λιναρδάκης Ιωάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.