Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Κρεμάστηκε πρώην αντιδήμαρχος στην Αχαΐα

Απαγχονισμένος σε αγροτική περιοχή στη Βούντενη Αχαΐας βρέθηκε από περαστικό, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Σαμιώτης, γνωστός επιχειρηματίας, πρώην Αντιδήμαρχος Πυθαγορείου, Νίκος Λύκος.
Ο 57χρονος βρέθηκε κρεμασμένος από μία ελιά, με βρόγχο που είχε φτιάξει από σύρμα, ενώ αδιευκρίνιστοι παραμένουν οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο αυτό διάβημα.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες από το νησί της Σάμου, ωστόσο, αναφέρουν ότι, τα τελευταία χρόνια ο πρώην Αντιδήμαρχος, είχε συνάψει σχέση με γυναίκα Βουλγαρικής καταγωγής, η οποία φέρεται ότι καταχράστηκε την περιουσία του και πλέον αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αδερφός του είχε δηλώσει την εξαφάνιση του 57χρονου στο Α.Τ. Ομονοίας.

http://www.epoli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.