Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς 
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς πραγματοποίησε την Παρασκευή 27 Φλεβάρη κοπή βασιλόπιτας στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Κιλκίς. Μεταξύ άλλων, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τραντούδη Κική, απευθυνόμενη στις γυναίκες του νομού, είπε:
«Οι γυναίκες των φτωχών λαϊκών στρωμάτων να σκεφτούμε τον βηματισμό μας. Θα οπισθοχωρήσουμε αποδεχόμενες φτώχεια, ανεργία, έλλειψη παιδείας, έλλειψη υποδομών, δημόσιας δωρεάν υγείας ή τρέχοντας θα αγωνιστούμε ενάντια σε όλα αυτά όχι μόνες μας αλλά πλάι στο γυναικείο ριζοσπαστικό κίνημα;» Δεκάδες γυναίκες όλων των ηλικιών συμμετείχαν στο γλέντι που ακολούθησε αποδεικνύοντας ότι παράλληλα με το να διεκδικούν ξέρουν και να γλεντούν.

Στο επόμενο διάστημα και με αφορμή τον εορτασμό για την Παγκόσμια μέρα της Γυναίκας, ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς έχει προγραμματίσει σειρά επισκέψεων σε χώρους όπου εργάζονται και σπουδάζουν γυναίκες με στόχο την ανάδειξη της σημασίας της 8ης Μάρτη και των αγώνων που έδωσαν συνολικά οι γυναίκες της εργατικής τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.