Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Συνάντηση Γκουντενούδη με εκπροσώπους πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του δήμου Παιονίας

Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Παιονίας και των εκπροσώπων πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο. Με αφορμή την κατάρτιση του Επιχειρησιακού Σχεδίου της Πενταετίας 2014 – 2019 συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αναγκαιότητα της βιωσιμότητας των συλλόγων και την οργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δήμο.
Αρκετοί εκπρόσωποι κατέθεσαν ιδέες και προτάσεις ώστε μέσα από τη συνεργασία και την κατάλληλη προβολή να γίνουν πόλος έλξης για τη βόρεια Ελλάδα οι εκδηλώσεις του Δήμου. Στον ίδιο τόνο και ο κ. Γκουντενούδης, επεσήμανε πως η επιδίωξη της δημοτικής αρχής είναι η γνωριμία του κόσμου με την Παιονία και η δημιουργία ενός τουριστικού προϊόντος με απαρχή τον μοναστηριακό και εναλλακτικό τουρισμό. Σε αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να οργανωθούν φεστιβάλ και οργανωμένες εκδηλώσεις με σκοπό φυσικά να αναδειχθεί ο χαρακτήρας και η διαπολιτισμική ταυτότητα των συλλόγων της Παιονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.