Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Αδελφοποιήθηκαν τα Επιμελητήρια Κιλκίς και Σμύρνης

Οι στενές σχέσεις, συνεργασίας των δύο Επιμελητηρίων Σμύρνης και Κιλκίς ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες και κορυφώθηκαν στην πρόσφατη 3η συνάντηση Ελλάδος – Τουρκίας και σε διακυβερνητικό επίπεδο, παρουσία πολυπληθών κλιμακίων των δύο χωρών και των πρωθυπουργών τους.
Σε αυτή τη συνάντηση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Σμύρνης Εκρέμ Ντεμιρτάς έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συνεργασία όχι μόνο οικονόμο-επιχειρηματικής αλλά και πολιτισμικής μεταξύ των δύο περιοχών που συνδέονται με πλείστους δεσμούς αιώνων, και απεύθυνε προς τον ομόλογο του Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλο Τονικίδη επίσημα πρόταση Αδελφοποίησης των δύο φορέων, η οποία έγινε δεκτή με ιδιαίτερη ικανοποίηση. 

 Την Παρασκευή λοιπόν 3 Απριλίου 2015 θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Σμύρνης η Αδελφοποίηση του τοπικού Επιμελητηρίου με το αντίστοιχο Επιμελητήριο του Κιλκίς. Με αυτή την ενέργεια οι δύο φορείς θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν προς όφελος των μελών τους τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των περιοχών τους με γνώμονες την ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων, την ανάπτυξη οικονομικών σχέσεων σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικότητας, και την δρομολόγηση συνεργασιών και κοινών επενδυτικών πρωτοβουλιών. 

 Το Σύμφωνο Αδελφοποίησης των δύο φορέων είναι το επιστέγασμα μιας νέας σχέσης αναγνώρισης και συνεργασίας, η οποία ξεκίνησε με μεγάλη αισιοδοξία και αναμένεται να συνεχιστεί με λαμπρές προοπτικές. Η αποστολή του Επιμελητηρίου Κιλκίς με επικεφαλής τον πρόεδρο του θα αναχωρήσει στις 2/4/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.