Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Στον 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ» ο Μηλιώτης του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς

Στο Δίον της Πιερίας διοργανώθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου για έκτη χρονιά ο Ημιμαραθώνιος «ΔΙΟΝ» ο οποίος λογίζεται πλέον διεθνής. Ο φετινός αγώνας, παρά τις καιρικές συνθήκες οι οποίες δεν ήταν ιδανικές με τις έντονες βροχοπτώσεις, χαρακτηρίστηκε από την πολύ μεγάλη συμμετοχή δρομέων ενώ οργανωτικά κρίνεται απόλυτα επιτυχημένος. Αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας έδωσαν το παρών ενώ υπήρχαν συμμετοχές και από την Κύπρο.
Στον αγώνα συμμετείχε εκπροσωπώντας τον Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς ο Αντώνης Μηλιώτης ο οποίος κατάφερε με χρόνο 1.30.58 να τερματίσει στην 28η θέση σε σύνολο 554 δρομέων που έφτασαν στον τερματισμό του ημιμαραθωνίου δρόμου. Ο αθλητής του Φίλιππου Μισαηλίδη βελτίωσε την περσινή του επίδοση στην ίδια διαδρομή σχεδόν κατά ένα λεπτό κι έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει των αγώνων που έπονται.

Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο για το 2015 από τον Μηλιώτη, η ομάδα των δρομέων του Α.Σ. ΑΙΑΣ θα συμμετάσχει τις επόμενες εβδομάδες σε σειρά αγώνων όπου θα έχει την ευκαιρία να «τεστάρει» την αγωνιστική της κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.