Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

"Πάλεψα και κατάφερα να κατακτήσω την 6η θέση", λέει ο 18χρονος Κιλκισιώτης Απόστολος Κάκαρης

Δελτίο τύπου Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κιλκίς
Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 ώρα 19:00, στη Θεσσαλονίκη, η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΑΜΟΤΟΕ ) πραγματοποίησε τις απονομές Πρωταθλημάτων για το 2014, στους 6 πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας.

Ο αγωνιζόμενος του Μ.Ο.Κιλκίς, Κάκαρης Απόστολος (18 ετών) κατέκτησε την 6η θέση (εκ των 35 αγωνιζομένων) του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία MX2 (250 κυβ.εκατ. τετράχρονων μοτοσυκλετών).

«Μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά ήταν για εμένα το 2014, το πάλεψα όμως αρκετά και κατάφερα να κατακτήσω την 6η θέση του Πρωταθλήματος»(όπως δήλωσε ο ίδιος).

Συγχαίρουμε τον αθλητή μας για την προσπάθειά του στο δύσκολο αυτό άθλημα που ακολουθεί και βεβαίως την κατάκτηση της 6η θέσης του.

Μέσα από αυτό το παιδί και ως παράδειγμα, θέλουμε να προωθήσουμε και να προβάλουμε το αθλητικό πνεύμα στους μοτοσυκλετιστές μας.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια λοιπόν και τις καλύτερες ευχές μας για μια καλύτερη αγωνιστική χρονιά που ξεκινά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.