Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ο σύλλογος καρκινοπαθών νομού Κιλκίς συμμετέχει με ομάδα μελών και φίλων στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"


Ο σύλλογος καρκινοπαθών νομού Κιλκίς «Ο Άγιος Ευγένιος» ξεκινά μία σειρά νέων δράσεων για την επίτευξη των σκοπών του που είναι η στήριξη μελών και συγγενών αλλά και η ενημέρωση όσον αφορά στην πρόληψη.

Τον Απρίλιο με την ολοκλήρωση της τροποποίησης του καταστατικού θα έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο σύλλογο μέλη μη καρκινοπαθή τα οποία παραμερίζοντας τη μιζέρια και τις προκαταλήψεις απέναντι στον καρκίνο θα συμβάλουν ώστε να σταματήσει ο καρκίνος να αποτελεί ταμπού.
Ήδη με πρωτοβουλία της Ελένης Καρτσώνη, ομάδα μελών αλλά και φίλων του συλλόγου πρόκειται να λάβει μέρος στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 στη Θεσσαλονίκη για αποστάσεις 5.000μ. (από εμπορικό Κέντρο One SALONICA - πρώην City Gate - έως Πλατεία Λευκού Πύργου), 10.000μ. (από Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων έως Πλατεία Λευκού Πύργου) και 42.000μ. (από Κεντρική Πλατεία Πέλλας έως Πλατεία Λευκού Πύργου). Καθένας από τους συμμετέχοντες μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε διαδρομή. 

Στόχος του αγώνα δεν είναι ο τερματισμός αλλά πρώτιστη σημασία έχει η συμμετοχή με την οποία αποδεικνύεται ότι η προσπάθεια και η θέληση συμβάλλουν στην ποιότητα αλλά κυρίως στην ουσία της ζωής. 

Ο σύλλογος καρκινοπαθών καλεί άτομα ή ομάδες να λάβουν μέρος με την ομάδα του συλλόγου και να τρέξουν ή να βαδίσουν στους δρόμους του αθλητισμού και του πολιτισμού του 10ου Διεθνούς Μαραθώνιου που σίγουρα οδηγούν σε δρόμους υγείας. Κόστος συμμετοχής ανά άτομο στις διαδρομές των 5χλμ. και 10χλμ. είναι το ποσό των 10 €. Η προθεσμία των εγγραφών είναι μέχρι 9.3.2015.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνή
σουν με την Ελένη Καρτσώνη – τηλ. 6932397027 και την Γεωργία Κολεσιώτου τηλ. 6973002425

Στόχος δεν είναι ο τερματισμός. 

Η νίκη ξεκινάει πάντα με την προσπάθεια. 
Ας της απλώσουμε το χέρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.