Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Ο Α.Σ. "Αριστοτέλης" στο Winter Cump Shin Kyokyshinkai karate

Από 30 Ιανουαρίου μέχρι και 1 Φεβρουαρίου στα Χανιά του Πηλίου πραγματοποιήθηκε το Winter Cump Shin Kyokyshinkai karate με συμμετοχή συλλόγων από όλη την Ελλάδα. Από το Κιλκίς πήραν μέρος σε αυτή την εκδήλωση τέσσερις αθλητές του συλλόγου καράτε "Αριστοτέλης" και συγκεκριμένα οι Καουρματσίδης Συμεών, Μπλουντάι Δημήτρης, Ασλανίδης Βαλάντης και Ανδρεανίδου Μπέλα. Προπονητές ήταν ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας Shin Kyokushin Karate Κοσμίδης Γεώργιος από τον Βόλο και ο εθνικός προπονητής Μελικιάδης Οτάριο από το Κιλκίς.
Προπονήσεις γίνονταν τρεις φορές την ημέρα στις οποίες περιλαμβανόταν τεχνική καράτε (κιχόν,κατά), όπως επίσης επίσης και αγωνιστική τεχνική (κουμιτέ).

Την Κυριακή μετά το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις για μαύρη ζώνη. Από τον σύλλογο του Κιλκίς έδωσε εξετάσεις ο Καουρματσίδης Συμεών. Μετά από δίωρη εξέταση τεχνικής ύλης, ο Συμεών πέρασε 15 πολύ δύσκολους αγώνες με full kontakt (επαφή). Συγχαρητήρια έδωσε ο προπονητής στον Συμεών που κατάφερε να περάσει αυτήν την πολύ δύσκολη δοκιμασία κατακτώντας μαύρη ζώνη στο πιο σκληρό καράτε.

Στις 16-17 Απριλίου στη Βαρσοβία Πολωνίας θα γίνει Πανευρωπαϊκο πρωτάθλημα Shin Kyokushin karate όπου θα παραβρεθεί η εθνική ομάδα Ελλάδας με αθλητές από Α.Σ. "Αριστοτέλης" Κιλκίς και συγκεκριμένα με τους Μελικιάδη Αριστοτέλη και Ανδρεανίδου Μπέλα. 

Επίσης στις 30 Οκτωβρίου με 1 Νοεμβρίου στο Τόκιο Ιαπωνίας θα πραγματοποιηθεί το 11 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε όπου την χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο αθλητής του Α.Σ. "Αριστοτέλης" Κιλκίς Αριστοτέλης Μελικιάδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.